Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwile_ulotne

Poczta kwiatowa, piękne kwiaty od.. no właśnie ??

Polecane posty

Gość chwile_ulotne

Dostałam wczoraj piękny bukiet kwiatów. Przyniosła je pani z kwiaciarni i wreczyła mi je w pracy. Dołączona była tylko karteczka: dla uroczej koleżanki. Pracuję w innym mieście więc uważam, że te kwiaty to sprawka któregoś z kolegów z pracy, bo nikogo innego z tego miasta nie znam, więc nikt nie nazwał by mnie koleżanką.. Jak w sprytny sposób wyciągnąć informację od kogo tej bukiet ;) ?

Gość chwile_ulotne
pracuje w państwowej firmie przy obsłudze klienta wiec widowisko niezłe hehe :P

Gość pierwszy raz tego slucham
nie uzyskasz info. :)

Gość chwile_ulotne
a gdybym poszła do tej kwiaciarni? chociażby kolor koszulki tego romantyka dużo by mi dał :P hehe :)

Gość a skad jestes i gdzie
pracujesz

Gość chrupiaca cheerio
i nie masz ZADNYCH podejrzen? jakis uroczy kolega, ktory cie ostatnio zagadywal albo wstydliwie przygladal?

Gość chwile_ulotne
masturbuje sie łodygami bukietu i przeżywam orgazm jestem szczęsliwa :)

Gość chwile_ulotne
Podejrzenia mam, no ale na tym się kończy. No a należę raczej do osób nieśmiałych więc nie mam odwagi się zapytać... Nie powiem miło mi się zrobiło, ale chciałabym wiedzieć od kogo ta niespodzianka :) .

Gość dadaf
Kwiaciarnia nie udzieli informacji bo to jest elementem umowy z klientem. Nie mają prawa. Możesz jedynie poprosić panią o przekazanie informacji dla klienta /jeśli zostawił nr kontaktowy ale skoro to samo miasto to pewnie nie zostawił. Jak pani będzie ludzka to może faktycznie powie ci jak wyglądał, musisz z nią tylko wejść w dobrą gadkę. Uważam że najpierw na łosia, nieśmiało, skromnie, z uśmiechem, że masz taki wielki problem sercowy... :-D

Gość chwile_ulotne
Własnie tak myslalam, żeby isc zagadać z tą kobietą. Wydawała się całkiem sympatyczna. Gdyby zdradziła mi chociażby kolor koszulki w jaką był ubrany dużo by mi to dało. Nawet nie wiem komu podziękować.. Więc albo się wybiorę do tej kwiaciarni albo poczekam na kolejny ruch.. Ale kwiatki są przepiękne.. zawróciły mi w głowie heheh ;)