Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jyewa326786787

Nie wiem czy pożyczyć siostrze pięniądze.

Polecane posty

Gość jyewa326786787

Siostra chce pożyczyć 500 zł na wycieczke, ma oddać mi w dwóch ratach w ciągu 2 miesięcy. Nie wiem czy jej pożyczyć, ponieważ pare lat temu ciągle kradła mi pieniądze, napewno niezła suma się z tego uzbierała i oczywiście nie oddała mi tych pieniedzy :) ja mam 18 lat, ucze się. Pieniądze dostałam na urodziny, ona ma ponad 20 i zarabia coś koło 2000zł. Ja bym z chęcią pożyczyła jej te pieniądze, ale jak mam ich już więcej nie zobaczyć to ja dziękuje. Co myślicie? Co zrobilibyście na moim miejscu?

Gość maturks4
Dobry zwyczaj - nie pożyczaj Nie oddają - jeszcze łają

Gość bdhsgbshjbsjkls
nie pożyczaj i nawet się nie tłumaczyć

Gość hjhjh
NIEEEE pozyczaj,, pokaz honor do wlasnej osoby i miej ten szacynek do samej siebie, niech siostra zobaczy ze ty nie taka glupia za jaką cię bierze

Gość jyewa326786787
ale wiecie.. wkońcu to rodzina. Powiedziała, że spiszemy jakąś umowe, tylko co to da:D:D kiedyś obiedcała mi, że jak będzie pracować to będzie mi dawać 50zł miesięcznie. Ona nie dokłada się wogóle na nic do domu, tylko na paliwo sobie płaci. Jedzenie, opłaty rodzice robią.. czyli mam jej nie pożyczać?

Gość jyewa326786787
s

Gość jyewa326786787
jk

skoro pytasz na forum bo nie masz pewności to lepiej nie pożyczaj, nich poczeka sobie 2 miesiące i dopiero pojedzie..