Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam już siły!!!!

Jak sie pozbyc syna i synowej z domu!!!!!

Polecane posty

Moj 19 letni syn ozenil sie z 18latka. Zrobil dziewczynie dwojke dzieci i teraz mieszkam pod moich dachem, moim i moich rodzicow a dokladnie to pod dachem mojego ojca. Ja bym chciala zeby tych dwoje w koncu sie wyprowadzilo, mieli propozycje przeniesienia sie do rodzicow dziewczyny ale jednak zdecydowali ze tu u nas bedzie im wygodniej bo moj ojciec powiedzial mlodym ze nie musza dokladac sie do rachunkow, moga za darmo korzystac z lodowki, co mnie juz doprowadza do szalu a ja i matka jestesmy przez mojego ojca krytykowane ze nie potrafimy pomoc mlodym i zajac sie dziecmi.

powiedź, żeby dokładali się do rachunków z jakiej racji masz im fundować życie...możesz im też uprzykrzyć życie jako teściowa:O tzn. synowej to jej się odechce mieszkania z Tobą:D

To nie jest provo, ja po prostu nie mam sil. Dzieci halasuja, placza a syn i synowa maja pretensje do mnie i do mojej matki ze my dwie kobiety nie potrafimy sobie poradzic z dwojka malych dzieci. Slyszalam jak synowa mowila tak do syna.

Gość nie mam już siły!!!!!
Syn oczywiscie pracuje w weekendy, synowa musi zajac sie dziecmi. I oczywiscie jak uslyszeli ze pieniadze ktore maja sa ich i nie musza za nic w tym domu placic, od razu im sie ten pomysl spodobal.