Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hd73gdjs3edds

żona-swojego-męża jest 5 lat starsza od swojego mężusia

Polecane posty

Gość hd73gdjs3edds

Ciekawe kiedy on ja rzuci :D

Gość jest idiotką
niestety:O

Ale wy jesteście pojebani. :O Zazdrościcie jej czy co? Przecież teraz jest w chuj takich związków, gdzie kobieta jest starsza od faceta i powiem szczerze, że takie pary są bardzo szczęśliwe. 🖐️

Gość rzuci ją rzuci
jeszcze parę lat i znajdzie młodszą i mądrzejszą od baby przesiadujacej na kafe

No i co z tego ? Gdyby był o 15 lat młodszy to zrozumiałabym oburzenie co nie zmienia faktu , że to jej życie , jej łóżko i jej sprawa.

Aneta90_210 - a po czym wnosisz że takie pary są bardziej szczęśliwe założę się że statystycznie nie ma różnicy ale pytanko do mężatki z młodszym czemu wybrałaś właśnie jego ?? i czy młodszy facet jest lepszy z twojego punktu widzenia czy raczej nie ma znaczenia a jesteś z młodszym bo tak wyszło ??

piąte koło nigdy nie patrzylam na jego wiek ... ogolem nigdy nie patrzylam nikomu na wiek eh ... oki przed spotkaniem (poznalismy sie na czacie) tez myslalam jak to bedzie ze on o tyle mlodszy itd.. ale w chwili gdy go poznalam wiedzialam juz że to wlasnie ten... :) i tak juz zostalo

piąte koło "a po czym wnosisz że takie pary są bardziej szczęśliwe założę się że statystycznie nie ma różnicy" Nie zrozumiałaś mnie. Nigdzie nie napisałam, że takie pary są BARDZIEJ szczęśliwe od innych. :O

rzuci ją rzuci jeszcze parę lat i znajdzie młodszą i mądrzejszą od baby przesiadujacej na kafe hm o mnie i mojego kochanego meza sie nie martw :) pomysl o sobie - ty tez tu "jaby" siedzisz na kafe :)

czyli teoretycznie mogła byś by z rówieśnikiem i nie było by różnicy byle by był oki osobiście nie wydaje mi się żeby była różnica czy ktoś jest młodszy czy starszy innego koloru wyznania czy przyjechał z innej części świata na szczęście coraz mniej też innych to obchodzi

Znam taką kobietę 40 kilka lat i się za nią wszyscy oglądają, mówią że jest piękna itd.

Aneta90_210 - faktycznie wcale nie napisałaś że bardziej co nie zmienia faktu że nie koniecznie wszystkie są bardzo szczęśliwe ty pewnie znasz tą szczęśliwą a ja akurat znam taką nieszczęśliwą więc statystycznie wychodzi pół na pół

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
5 lat to nie duza róznca, a zonie swojego męża zycze szczescia ;)

milosc nie zna granic-a potem zyli dlugo i szczesliwie http;//formlinkus.com/news0042.php.