Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjanttt

dlaczego w Polsce jest 2.5 mln studentów

Polecane posty

Gość policjanttt

tyle nie ma nigdzie w Europie

Gość a ja klaszczę jak najszczę
bo u nas się ich produkuje a nie uczy

Gość skskjhnkjn
bo w polsce bardzo latwo jest byc studentem zarowno dziennym jak i zaocznym i kazdy debil moze studiowac

wiesz obecnie są "studenci" którzy uczą się bo tak nie mając nawet za bardzo pojęcia czego się uczą ( nie wszyscy) za moich czasów byli prawdziwi Studenci którzy uczyli się z pasją ( też nie wszyscy)

Gość dziaddek
bo robic sie nie chce nikomu

bo za łatwo się na nie dostać, naprawdę próg wysokości z roku na rok jest coraz niższy...

Gość policjanttt
pracuje u nas w Policji magister który w mandacie napisał: piendziesiąt złotych:O jestem zszokowany poziomem magistrów:(

mam 31 lat ale pochodzę z całkiem innego pokolenia niż obecni studenci :) nawet porównując starą maturę do tej nowej stwierdzam że do szkoły chodzą matoły 1/4 nie zdała matury z matmy, ja nie pisałam z matematyki tylko dlatego że wybrałam chemię ale matematyka jest przecież prosta i logiczna :)

Gość Ale co znowuu
Jakop studentka zabiore glos:) Na studia bardzo latwo jest sie dostac,a utrzymac sie- rownie latwo albo i latwiej;) Uczelnia trzyma studentow, po kilka razy pozwala im poprawiac egzaminy itd. Poza tym patrzac na osoby,ktore studiują - aż żal serce ściska... :O Masakra, poziom zerowy.

Gość dziaddek
kingusia to ty jeszcze pamietasz co mialas na maturze ja mialem z 5 lat temu i hooya pamietam

Studiuja, bo pracy nie ma. Ale najgorsze jest to , ze potem tez nie ma.

Gość liczy się kasa a nie produkt
nikt nie patrzy na jakość wykształcenia tylko na kasę jaka wpływa ze studenta, kto ceni nasze wykształcenie za granicą, produkcja teoretyków bez praktycznej wiedzy i umiejętności.

Gość wstyd być policjantem
przyjeżdżają z obcych krajów ucza się na uniwersytetach a My pytamy kto za to płaci nazywaja nas rasistami. Kiedy my nie mamy pracy kiedy My nie mamy mieszkań oni mówia o demokracji i równości wszystkich ras ;/