Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karmeloweSzczescie

pogaduchy o wszystkim i o niczym:)

Polecane posty

Cześc dziewczyny:) może wyda się niektórym to troche nietypowym pomysłem bo są różne działy tematyczne .. a ja bym chciała by ten temacik był dla nas miejscem gdzie bedziemy rozmawialy o wszystkim i o niczym niezaleznie od tematu.. By bylo z czego sie posmiac a takze i plakac gdy najdzie taka potrzeba... więc jeśli znajdą się chętne:) to zapraszam:)

Dlaczego? mnie się ten temat jak najbardziej podoba :) To o czym masz ochotę poklikać?:)

Gość xennon
w takim razie podyskutujmy o teorii względności ainsztajna lub odruchach warunkowych które wyodrębnił i szczegółówo sklasyfikował niejaki pawłow

floretka, pogoda u mnie na razie, gdyby nie było pochmurno to od razu bym się gdzieś pod namiot wybrała :)

Basia na początek mogłybyśmy coś opowiedzieć o soie:) potem temat sam sie nasunie:) I mm jedną prośbe do tych co nie maja nic do powiedzenia.. Nie piszcie bzdur ... Dzieki

Gość costka
hej dziewczyny:) to moze i ja sie przylacze:) mam duzo wolnego czasu. jesli chodzi o pogode to u mnie upal!!! miesiac temu przeprowadzilam sie do innego kraju i jeszcze nie do konca radze sobie z klimatem. sledze pogode w Polsce, kurcze to zabrzmi zle, ale jak mi brakuje takiego zimnego deszczu:) pozdrawiam

Gość xennon
nie mam nic do powiedzenia bo kocham basię

Heeej, przyłączam się:) dodaje temat do ulubionych żeby mi się nie zagubił. U mnie w świętokrzyskim leje

Gość a wiec//////
temat nie ma szans bez tematu:P

u mnie pięknie ;) Cały dzień gorąco a teraz taki miły chłodek :) Moim zdaniem jak spotka się tu kilka ciekawych osób to temat nawinie się sam. A więc do dzieła !

mysle, ze najlepiej bedzie jesli kazda powie najpierw pare slow o sobie:)

ok. zaczynam Mam 21 lat, mężczyznę od ponad 4 lat, własną firmę, maturę ;p Od października ide na studia

oo miło że są zwoleniczki:) No ja mieszkam na podlasiu.. i jak narazie jest pochmurno z reszta ja w calej Polsce;/ na początek opowiem troszke o sobie:) mam 22 lata , studiuje kosmetologie :) chociaz od zawsze miałam ambicje by studiowac AWF ew Uczyc sie w szkole oficerskiej.. jednak los chcial inaczej.. costka - to aj Ci moge oddac troche tego deszczu:D Haadia mam w twoich stronach rodzinę obecną i przyszła;)

Gość a wiec//////
czekam:)

no to witam:) ja mam 28 lat i obecnie mieszkam w Ameryce Poludniowej. chetnie przyjme troche deszczu;) a wlasciwie to zimnego deszczu:)

xennon ja też cię kocham :) hihi dodaje temat do ulubionych i zaraz napiszę coś o sobie :)

Gość a wiec//////
jak na razie tematu brak:P

Floretka czym sie zajmuje Twoja firmaa? spore osiagniecie jak na tak mlody wiek:)

Gość a wiec//////
karmelowa, masz wybaczone:D

Gość xennon
dziewczynki nie będe przeszkadzał jeśli basia wrzuci swoją fotkę odejdę i bede delektował się wizyjną formą pożądania

osiągnięcie osiągnięciem, ale nerwów masa. Branża budowlana ;/ hehe narazie rozkręcam interes ;)

Gość xennon
a jesli nie da to niestety bede musiał was wkurwiać żałosnymi wulgarnymi wpisami powodującymi nawet wstrząs psychiczny u osób nieco bardziej wrazliwych