Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomyslu na login i nic

jak wyglada porod? czy ból jest naprawde jest taki ogromny?

Polecane posty

Gość nie mam pomyslu na login i nic

witam wszystkie kafeterianki:) mam 21 lat i jestem w 18tc. ciesze sie, ze bede miec dziecko, ale sen z powiek spedza mi am porod. boje sie jak cholera. teraz rodzila moja siotrsa i przerazila mnie:o okropny ból , dużo krwi, pęknięcie krocza:o jak wyglądał wasz poród? czy rzeczywiście aż tak źle wszytsko przebiegalo?:)

Gość wertyuiothyuiop[]
u mnie krwi nie było wody płodowe przeżroczyste, czyste ból do wytrzymania zwłaszcza dla tych ktore m ialy bolesne miesiaczki-mozna do tego porownac choc mocniejszy ten porodowy dla mnie najgorsze było parcie-parłam parłam a corka nie mogla wyjść same skórcze do wytrzymania krocze nie pęklo-mialam nacinane-inaczej bym nie urodzila bolało tez przy szyciu nawet nei wiem czy nie baridzej niz sam porod

Gość mama trzyletniej julki;]
u mnei porod byl przeokropny. rodzilam 26 godzin:o bol niesamowity, parcie, bol krzyza, skurcze. myslalam ze bede chodzoc po scianach:o najgorsze bylo to, ze mialam male rzowarcie ale leakrze caly czas mowili, ze jeszcze troche poczekam. jakas durna polozna skomentowala ta sytuacje, "kur*a, ile można" i poszla jakby nigdy nic. w koncu po 25 godzinach cierpienia zdecydowali sie na CC:o juz nigdy nie zdecyduje sie na ciaze:o