Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Palpatine

POLSKOŚĆ TO NIENORMALNOŚĆ- DONALD TUSK

Polecane posty

"Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło śmieszny teatr niespełnionych marzeń oraz nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność- takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje we mnie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty dźwigać".

Gość tusk ma rację
polskiść to popierrdolone jęczenie, narzekanie martyrologia i umieranie za ojczyznę, ksenofobia i bydlactwo

Antypolskie nastroje nie mogą być manifestowane w kraju, który nosi nazwę Polska....

Gość tusk ma rację
żydzi górą!

Gość Witamiżegnamzarazem
"polskiść to popierrdolone jęczenie, narzekanie martyrologia i umieranie za ojczyznę, ksenofobia i bydlactwo" Nie byłbym taki radykalny, i jakąś sympatią darzę ten mój kraj, nie mniej, trochę w racji to Ty masz.

Gość Witamiżegnamzarazem
Rozkaz 64 dotyczył zgładzenia jedi. Nie jestem jedi(z przykrością stwierdzam), więc możesz mnie cmoknąć.

Co złego jest w oddawaniu swojego życia za kraj... Jednak robienie z siebie najbardziej pokrzywdzonej nacji w Europie i koncepcja "Polski jako Mesjasza narodów" jest chybiona...

Gość to złego że jaramy się
honorową śmiercią z kraj a na co dzień kradniemy kombinujemy omijamy prawo, w pracy się opierrdalamy, kombinujemy jak państwo zrobić w chooja, jak widzimy innego, obcego to najlepiej mu wpierrdol spuścić potem do kościółka, po kościółku się napierrdolić, starej yebnąć i iść spać to jest kurrwa 70% tego kraju

Polacy nie przodują w takich postawach na 1 miejscu są Włosi i Grecy.. Po drugie to wynika z dziedzictwa historycznego i braku zaufania do państwa i jego instytucji. Dla jednych hańba dla innych zaradnośc...

Gość i właśnie to dziedzictwo
miał na myśli tusk, kumasz pokrako? :classic_cool:

11:08 [zgłoś do usunięcia] to złego że jaramy się honorową śmiercią z kraj a na co dzień kradniemy kombinujemy omijamy prawo, w pracy się opierrdalamy, kombinujemy jak państwo zrobić w chooja, jak widzimy innego, obcego to najlepiej mu wpierrdol spuścić potem do kościółka, po kościółku się napierrdolić, starej yebnąć i iść spać to jest kurrwa 70% tego kraju } No to jaki rząd wybierze te 70%? ;)

pokraka to twój stary... Wyzywałem cię to po co zaczynasz wielbicielu Tuska? Boli prawda?

Gość na wybory chodzi 50%
30% to ci normalni (100% - 70% poyebów) i ci głosują na PO, PSL, SLD a pozostałe 20% to ta patologia - głosująca na PiS :classic_cool:

Jak premiera boli jacy są Polacy to po co obejmował urząd? Opluwanie swoich rodaków nawet jeśli byliby oni nie wiadomo jak parszywi jest czymś niechlubnym..

Gość dlaczego opluwanie?
ma jakiś pogląd i tyle, zgodny zresztą z faktami czy jak tusk powie, że w polsce 10% to alkoholicy to opluwa czy mówi prawdę?

Gość ma chyba prawo do opinii
to takie czepianie się bo nie lubisz tuska, gdyby powiedział to jakiś socjolog, filozof albo np hołdys to byś się zgodził albo nie zwrócił uwagi

Jak ja nie lubię takiego przekonania wyborców PO, że pozjadali wszystkie rozumu i wiedzą wszystko naj naj a reszta to ciemnota za to ty bym pałował po mordzie...

Gość etam, mam wrażenie że to
właśnie pisowcy uważają że jest tylko jeden model np. patriotyzmu i to oni sa solą tej ziemi a cała reszta to sprzedawczyki i zomowcy :classic_cool:

Gość to niech se ma prawo
do opinii, nikt mu tego nie zabrania ale taka opinia dyskwalifikuje go jako premiera i w ogóle jako polityka. W normalnym kraju byłby spalony a w republice bananowej został premierem.

Gość pałowałbyś po mordzie
za czyjeś przekonanie lub słowa? no to jesteś yebnietym pokurrwieńcem do leczenia w zakładzie

wszędzie są czarne owce i w po i pis i w sld... nie ma jednej słusznej interpretacji patriotyzmu.. w ogólne po co debile wprowadzili jakiś sztuczny podział na po i pis to jeden naród..

Gość w szukaniu podziałów
PIS jest niedościgniony

Gość bić za głupotę?
yebnij się tą pałą w łeb

mam w dupie jakiś podział na patriotów i zdrajców to jeden naród a nie ten głosuje na po dobry ten na pis zły i odwrotnie