Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka 78

o co chodzi byłemu ?

Polecane posty

Gość kaśka 78

mój były facet spotyka sie od paru lat z kobietą po rozwodzie. w tej chwili on ma 33 lata a ona 44. jego sprawa ale bardzo czesto proponuje mi sex... wkurza mnie tym . O co mu chodzi ? nienormalny jakis czy co ? on ją wogóle kocha ?

Gość setka.
nie trzeba kochac zeby roochac i na chuj zadajesz glupie pytania? jebane bachory nudza sie w wakacje

Gość kaśka 78
nie , zawsze sie z tego wykrece.

Gość kaśka 78
do setki... nie jestem bachorem bo 33 lata i niestety nie mam wakacji . ...

Gość kaśka 78
nie spróbuje bo w związku sex z nim mi sie nie podobał :) wkurzaja mnie ludzie ktrzy innym mydlą oczy uczuciami a sami szukaja skoku w bok . Dla mnie to nie normalna sytuacja

wiem o czym mówisz. bo mój eks ma narzeczoną a ciagle uderza do mnie. kupuje mi prezenty, zaprasza. seksu nie ma bo do niego nie doprowadzam i nie daje mu odczuć ze tego chce. Nie wiem..moze nasi byli faceci są niedojrzali emocjonalnie i tak sie do nas przywiązali..:)) heheh

Gość kaśka 78
po setka sie wogóle odzywasz??? nie masz nic ciekawegho do powiedzenia to siedz cicho a nie obrazaj innych. Na forum kazdy moze pytac o co chce. Moze zacznij rozwiązywac krzyżówki tam masz same mądre pytania ...

my sobie to za bardzo wszystko tłumaczymy jak chcemy i wyobrażamy nie wiadomo co. Oni chąc tylko seksu, liczą na to ze im sie moze przy okazji kiedyś skapnie. Myslą ze są naszymi byłymi a my ich ciagle kochamy :) oh, ah:) takiemu tzreba pokazac gdzie jego miejsce. Wczoraj mój eks do mnie napisał na gg, a ja nie potrafie jakoś z nim normalnie rozmawiac , bo wiem ze ma kogoś i tematy automatycznie stają sie jakieś takie dziwne. zapytał dlaczego nie mam humoru... wiec mu odpowiedziałam ze humor mam zawsze bardzo dobry ale zajętym mam nie wiele do zaoferowania. Facet który nie chce tylko seksu zachowuje sie inaczej, spędza z Tona kazdy weekend, imprezy, poznaje ze znajomymi, rodziną...

Gość kaśka 78
dzięki , własnie o takie odpowiedzi mi chodziło :) ja jestem teraz akurat sama wiec pewnie mysli ze szybko mu wskocze do łózka z tego powodu . No coż mi taki układ nie pasuje. Nie chce byc dla niego i kazdego innego tylko chwilą ...

ja tez jestem obecnie sama choć on tego nie wie..nie wie czy tez mam kogoś,ale jak widze on chce coś osiągnąc ale sama nie wiem co... dokładnie nie jesteśmy tylko chwilą...

Gość setka.
26.07.2011] 12:32 [zgłoś do usunięcia]kaśka 78 co pizdzielcu nie otrzymalas odpowiedzi jakiej oczekiwalas?:D oj oj oj zbulwersowalo sie to to :D wkurwilas sie tym ze mimo swojego wieku jestes durna?:D koorwa pytania na poziomie naiwnej dziewczynki z gimnazjum:D a teraz zaloz watek ' czy to prawda ze dzieci przynosi bocian' :D

dzięki , własnie o takie odpowiedzi mi chodziło " wiec po co ten topik?

Gość kaśka 78
ludzie czy wy nie potraficie normalnie podyskutowac ? pustaki jesteście i tyle. ...