Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

7r

Czy uderzylyscie kiedys faceta? czy nawet kobiete?

Polecane posty

Ja nigdy nikogo nie uderzylam bo balabym sie ze ten ktos mi odda. Wiec nie lece z lapami do nikogo. Tym bardziej ze twierdze ze jak kobieta uderzy faceta to ten ma prawo jej oddac. Kobiety tez nie uderzylam bo wychodze z zalozenia ze bic nie wolno nikogo. Inaczej troche wyglada to jak kobieta uderzy faceta a inaczej jak kobieta uderzy kobieta bo ta ma prawo jej oddac.

Wiadomo jakby np. jakas dziewczyna uderzyla mojego syna po prostu sama poszlabym do niej i jej oddala za niego.

Gość wyuzdanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eee ???????????

Nie uderzyłam nikogo nigdy, bo mam klase, ale kiedys na disco rozplakalam sie na zawolanie i powiedzialam mojemu misiowi, ze koles, ktorego nie lubilam zrzucil mnie ze schodów i wtedy ten mu przylał buaahahah

No, widze ze wiele kobiet potrafi sprowokowac faceta. Np. jestem uczennica liceum i tam dziewczyna w drugiej klasie nie wiem jak bedzie sie zachowywala po wakacjach potrafi wyzywac chlopaka, obrazac jego rodzine. A na trudnych sprawach widzialam jak dziewczyna oskarzyla chlopaka ze ja obmacywal co bylo klamstwem. Na miejscu matki takiego chlopca po prostu bym jej przylala.

Beatka- s a nie sprowokowalas tego kolesia? i pomysl co by bylo jakby jakas dziewczyna przesladowala twojego syna w szkole? dalabys jej w pysk?

jednego byłogo uderzyłam on mnie nigdy,za to drugi uderzył mnie nie oddałam bo chyba bysmy sie pozabijali

"Czy uderzylyscie kiedys faceta? czy nawet kobiete?" - i to nieraz (lata wstecz) :D ale wyrzytów sumienia też nie miałam i nie mam.

Gość to ja facet
moja byla mi przylozyla i jej oddalem ale zdecydowanie za lekko. i to trzykrotnie

kobiete? tylko siostre w klotni ale to oddzielna sprawa faceta? nie raz

Nie licząc rzucania różnymi (lekkimi póki co)przedmiotami, to raz zasadzilam mojemu lubemu kopa. Jak się później okazało - w jajka ;] Szliśmy obok siebie i tak mnie wkurwił, że po prostu się odwinęłam z nienacka, a że buty miałam z blachą wczubach, to za bardzo nie zauważyłam czy było twardo czy miękko - myslałam, że oberwał w nogę. Później się przyznał, że to nie była noga :)

Jak byłam mała biłam się z chłopcami, naturalnie oni wtedy mnie też bili, natomiast jak już dorosłam, to nie raz dałam facetowi w pysk- nigdy żaden nie oddał.

Gość rdxfcvghjbnkm
nogogłaszczka czytajac twoje wypowiedzi dalo sie zauwazyc ze ktos roochla twojem matke w 9 miesiacu ciazy i mozg tobie choojem obil

Gość żEnAdA !!!
Beatka s-k Nie uderzyłam nikogo nigdy, bo mam klase, ale kiedys na disco rozplakalam sie na zawolanie i powiedzialam mojemu misiowi, ze koles, ktorego nie lubilam zrzucil mnie ze schodów i wtedy ten mu przylał buaahahah jaka ty jesteś żałosna Beatko s-k!!!!!!!! weź skasuj te twoje przykazania, bo sama sobie przeczysz w wypowiedziach, jesteś taka daremna:D