Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chillii

jak mam sie jej pozbyc?

Polecane posty

niedawno do mojego chlopaka zadzwonila jego byla i powiedziala zeby przyjechal bo ma wolna chate, powiedzial ze nie przyjedzie bo juz pil. pozniej pisala smsy..nic jej o mnie nie powiedzial. ok miesiaca temu zadzwonila do niego i wykrzyczala mu ze nie chce miec z nim nic wspolnego i nie chce go wiecej widziec..a teraz takie cos..? nie wiem co mam robic... :/ pomocy....!! ;(

Gość zamorduj i zakop w ogródku
albo w lesie lepiej

poznalysmy sie jak jeszcze byli razem...od samego poczatku jej nie lubilam a teraz jest jeszcze gorzej! obawialam sie za tak bedzie ;/

Gość polak potrafi
spox, ona cię z pewnością też nienawidzi.

Ale mnie chodzi o to, czy ona wie, że jesteście razem. Bo jak nie, to zaproponuj facetowi, że chętnie ją z nim odwiedziesz :D jego reakcja wszystko Ci powie :D

nie wie ze jestesmy razem ;/ na pewno powie ze nie ma zamiaru jechac do niej. a tlumaczenie jest takie : ''nie bo nie i juz'' myslalam zeby poprosic go o nr do niej i ladnie grzecznie do niej napisac ze nie zycze sobie zeby wdzwaniala do niego i skladala mu takie propozyjce, ale mysle ze to sie nie uda ;/

to nie jest dobry pomysł, bo wyjdziesz na desperatkę i ona może zechcieć robić Ci na złość. Najpierw proponuję Ci to olać i się nie denerwować. A gdy znów zacznie pisać, z uśmiechem na twarzy i pewnością siebie powiedz facetowi, że dla Ciebie ona nie jest żadnym zagrożeniem. Tylko musisz być pewna siebie ;) ale jednocześnie kątem oka obserwuj jego zachowanie wobec niej. Jeśli on nie powie jej, że ma dziewczynę, to po prostu oznajmij mu, że oczekujesz tego i kropka. Bo skoro ona nie wie, że jesteście parą, to jej winy w tym nie widzę.

najlepsze w tym wszystkim jest to ze ona ma chlopaka...a mojemu sklada takie propozycje! ok..postaram sie tak zrobic ale nie wiem czy mi sie uda ;/ strasznie mi na nim zalezy i dlatego panicznie sie boje ze predzej czy pozniej pojedzie do niej, zwlaszcza po tym jak powiedzial mi ze ja zdradzal ;/ musze tylko sprowokowac go do rozmowy na jej temat...?

Gość hipokrytka111
kto mieczem wojuje od miecza ginie, to ty jej odbiłas faceta, choc wiedziałaś że są razem, teraz jej kolej

nikomu nie odbilam faceta... oni nie sa juz razem półtora roku. od razu po ich rozstaniuznalazla sobie innego a teraz wypisuje do mojego...

To do faceta należy oznajmienie byłej dziewczynie, żeby dała mu spokój, bo ma kogoś. Jeśli tego nie robi, to znaczy, że nie chce, żeby ona się dowiedziała o Twoim istnieniu. Nie wart jest funta kłaków.