Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEWIEMCOROBIC!!!!!!!!.

CO BYSCIE ZROBILI NA MOIM MIEJSCU???

Polecane posty

hej, mam pytanie bo moze ktos rozsadnie by mi podpowiedzial bo serio nie wiem co robic. otoz opowiem wam moja historie i moj problem z wyborem i prosze o szczere i rozsadne podpowiedzi. otoz tak. zaczelam w te wakacja prawo jazdy, dopiero zaczelam jezdzic mam kilka godzin wyjezdzone ale jeszcze ze 2 miechy jazdy plus egzamin wiec pewnie zakoncze caly ten proces moze we wrzesniu. wydalam na to dosc duzo jak dla mnie kasy i szkoda mi by bylo ja zmarnowac i wyrzucic tak o w bloto. wiec chcialabym skonczyc to prawo jazdy.. ale mam na widoku kilka propozycji pracy 200 km od mojego miasta. dodam ze jestem z malej miesciny gdzie mam prace ale tylko na umowe zlecenie, nuda, wyzysk i meczy mnie strasznie ale przynajmniej comiesieczny dochod staly jest, da sie utrzymac z tego choc pewnie do depresji mnie ta praca i zycie w malym miescie doprowadzi ale cóż. no wiec - tak sobie pomyslalam ze rzuce sie na gleboka wode, zmienie swoje zycie iwyprowadze sie do duzego miasta i moze zalalpie sie do tej pracy ktora mam na oku ;p ale musialabym sie decydowac juz teraz - i teraz juz zaczac wyprowadzke. praca tam nie bylaby stała - na rok tylko ale wiadomo - w duzym miescie wieksze mozliwosci i moze potem gdzies by mi sie tez udalo zaczepic i jakos by sie kreciło.. ale musialabym przerwac to moje prawo jazdy na ktore wydalam ciezko zarobione pieniadze.. i mam tu pewną prace, stały dochod, i znajome srodowisko... i nie wiem co robic. rzucac to co mam co chetnie bym zrobila i jednoczesnie wyrzucic w bloto kase za prawo jazdy czy zostac... bo sie nie oplaca.. ja naprawde nie wiem co robic.. :(((

Gość yhtjytjytujytijyu
­­­­­­­­­­­ nie czytałam ale podbije Ci:classic_cool:

czemu od razu przerywać prawko? nie mogłabyś dokończyć kurs w nowym mieście?

nie wlasnie tak sie nie da. trzeba wykupic od nowa pakiet wszytskich lekcji w jednej szkole zeby podejsc do egzaminu w wordzi potem..

A dlaczego nie mozna? moja siostra zaczynala kurs w jednej szkole,potem sie przeniosla do innej...

ja juz wplacilam kase za ten kurs.. na pewno jej nie odzyskam teraz..

idz pogadaj z instruktorem,powiedz jak jest,powinni ci oddac kase ktorej nie wykorzystalas,i powinni wystawic ci swistek,ze przeszlas juz np.teorie,i kilka godzin jazd.

serio??? to by uratowalo moja sytuacje .. dzieki za nadzieje:))) pogadam z instruktorem w takim razie

pogadaj,mowie Ci,moja siostra tak zrobila. Mieszkala pod W-wa,i tam kurs robila. Sytuacja ja zmusila do tego,ze musiala wrocic do rodzinnego miasta. I tu dokonczyla kurs. Mam nadzieje,ze Ci sie uda.

ok, dzieki wielkie:)))

Gość nellla
tez sie przenosiłam , i instruktor nie robił zadnego problemu. to jest do załatwienia prostsze niż myslisz,. powodzenia.