Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemy rodzinne :( :(

Problemy z rodzina! Uderzylam przyszla bratowa w twarz!

Polecane posty

Jakbyscie sie czuly gdyby ktos w waszym wlasnym domu wyzywal wasze dziecko od bekartow itp. A robia to moj ojciec, brat, narzeczona brata i siostra. Jestem wsciekla. Na szczescie matka przepisala pol domu na mnie a druga polowe domu przepisala na mojego drugiego brata ktory mnie wspiera. Oczywiscie swoje rodzenstwo splacilismy, ale niestety moje rodzenstwo - brat i siostra dalej mieszkaja z nami, w dodatku ojciec i narzeczona brata. I ta dziewczyna wkurzyla mnie najbardziej, wyzywala mnie od zlodziejek, szmat, ze okradlam jej faceta, ze sprowadzilam(do swoje!) domu bekarta nie wytrzymalam i uderzylam ja w twarz a potem odepchnelam z calej sily.

"Jakbyscie sie czuly gdyby ktos w waszym wlasnym domu wyzywal wasze dziecko od bekartow itp." A to są "bękarty"?

Gość takie tam duperele
Przecież nie chodzi o Twoje dziecko tylko o majątek, to widać od razu :( Życie takie krótkie, a wy spędzicie je na kłótniach, wyzwiskach i bójkach :(

Gość kurfaa jaka patologia
ja pierdziele :O

Ja i brat splacilismy moje rodzenstwo. Matka nam zapisala ten dom w testamenci a brat i siostra zamiast wziac te pieniadze ktore dostali na wlasne mieszkania przepuscili te pieniadze a ojciec jeszcze ich wspiera. Co proponujecie w takiej sytuacji? A kobieta mojego brata juz mnie wyprowadzila calkowicie z rownowagi.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tez bym dała w morde suce gdyby tak nazwała moje dziecko

Gość autorko a wiesz że kobiet się
nie bije! Nie wiem jak mogłaś podnieś rękę na kobiete popierdolona damska bokserko.

Gość petuniaaa
trzeba było jej porządnie dowalić a nie tylko klepnąć w twarz. Skoro to Twój dom to niech wypala z niego :P Nie daj się, co Ci ddzieci będą wyzywać wiochmeni :)

Walcz o swoje i nie daj się poniewierać! W końcu jesteś u siebie! Bardzo dobrze zrobiłaś,mogłaś nawet mocniej dowalić. Muszą wiedzieć kto tu rządzi i powinni Ciebie i Twoje dziecko szanować!!!