Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak powiem...

Dzisiaj byłem w markecie i widziałem takich dupków w białych koszulach

Polecane posty

Gość i tak powiem...

z kontroli. Mam nadzieję, że nigdy nie będę musiał w markecie pracować. Takich dwóch zarozumiałych w białych koszulach, słoma z butów wyłaziła i się wymądrzali do każdego pracownika. Podeszli do kobiety, która na dziale mięsnym obsługuje i żale, że nie tak ukrojony kawałek czegoś tam, bo on wolałby takie jakby kupował :O A kobitka starsza od nich, około 50-tki , widać, że doświadczona w robocie. Potem szli na inne działy, oglądali półki jakby nie wiadomo kim byli. Niby zrozumiałe, że musi być kontrola, ale atmosfera pracy w takim markecie to obóz jakiś :O Generalnie jakbym pracował w takim markecie to by mnie wywalili bo 2 dniach, bo przy pierwszej okazji powiedziałbym takiemu gogusiowi, żeby spier.talau :D To tyle.

Gość lwtb wsciekly byk
Sluchaj nie wiem jak ty to robisz, ale strasznie mnie podniecasz. Jakbysmy byli w jednym pokoju. Dopadlbym cie i ruchal do upadlego

Gość heheh
Zaskoczenie ??????? To Polska właśnie. Wystarczy, że ktoś garnitur założy i już myśli że jest PANEM ŚWIATA !!! Polacy to chamy i prostaki, szczególnie ci dorobkiewicze.

Gość Masz wielbiciela autorko postu
heh

Gość tajny tutaj
Dokładnie. Im większy debil tym bardziej się cieszy z garniturku :O

Gość hyhyhyhyyyy
up

Gość Tajny heheh jasne
Mówią, że samochód przedłużeniem , a ja sądzę, że marka garnituru.

Trzeba było podejść i powiedzieć "idź pan stąd! Ja lubię właśnie tak pokrojone jak zrobiła to ta pani, a pan przyszedł i wszystko schrzanił" :p Też mnie wnerwiają tacy pseudo ważniacy ;)

Gość i tak powiem......
ze polowe tych sluzb ochroniarskich wiesniakow w bialych koszulach bym wyrzucil wpiz.du:D

Gość wewtgwrgg
Miesiąc temu byłem świadkiem jak taki dupek w białej koszuli i krawacie POKAZAŁ NOGĄ SUCHY MAKARON NA PODŁODZE I KAZAŁ JEJ TO PODNIEŚĆ, następnie przeszedł z nią na dział gdzie pracownice robili coś na komputerach i wymądrzał się że źle robią, że nie tak to ma wyglądać bla bla bla a One biedne z spuszczonymi głowami z trzęsącymi się rękoma robiły coś na tych komputerach jak by pracowały tam za karę. Polska to kraj prostaków i chamów dlatego nie mieszkam tutaj tylko wpadam na jakiś czas do rodziców.