Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdtywtevaxc

Martwie się, że mało przytyłam:( 24 tydz

Polecane posty

Gość abcdtywtevaxc

Witam, bardzo sie martwie ponieważ zaczyna mi sie 24 tydzien, a ja mam maly brzuszek, dzidzia kopie jak szalona, ale wydaje mi sie , ze za malo przytylam jak na ten miesiac. Mam okolo 162 cm. , przed ciaża wazylam mniej wiecej 52kg, w pierwszym trymestrze strasznie schudlam ( brak apetytu, wymioty itp) bo, az do 48 kg, dopiero od 4 miesiaca zaczelam przybierac na wadze, najpierw 49, pozniej 51 i teraz ostatecznie waze 53 kg, czyli przytylam okolo 5 kg. Obwod brzuszka wynosi 86cm, a przed ciaza okolo 70 cm. Mam powody zeby sie matrwic?:( Prosze o wypowiedz bardziej doswiadczone kobiety, to moja pierwsza ciaza :(

Gość śliwowica
Nic się nie martw. Odżywiaj się zdrowo i bądź dobrej myśli. W ostatnich tygodniach najwięcej się przybiera. W sumie może to być 7-8 kg i jest ok.

Gość mam bardzo
podobna sytuacje.mam 170cm wzrostu, jestem w 23tc. przed ciaza wazylam 53kg, duzo wymiotowalam i tez schudlam do 48, teraz waze 50,7 kg. brzuszek jest raczej nieduzy ale widoczny a synus bardzo ruchliwy. moja gin mowi ze wszystko w porzadku i tylko zazdroscic wiec badz dobrej mysli:)