Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirela90

Dlaczego mężczyźni są jak zwierzęta?

Polecane posty

Gość mirela90

Dlaczego ich natura jest inna od naszej delikatnej kobiecej, to w ich głowach kreują się nieprzyzwoite myśli gdy mijają na ulicy atrakcyjną kobietę typu "ale bym ją ruchał" dlaczego to oni wykorzystują kobiety seksualnie, dlaczego są tacy nachalni? Gdy oglądam czasem Animal Planet i widzę jak Lew dobiera się do swojej "kobiety" :D to tak właśnie wyglada podejście mężczyzn do kobiet ... :D oczywiście od wszystkich reguł jak zawsze są wyjątki ;)

Gość ehmm
No wez,nie obrażaj zwierząt:O 🖐️

Gość mirela90
ja np tez jestem takim wyjątkiem bo czasem lubie z nienacka przysiąść mojego starego na spaniu i go wykorzystać :)

Gość mirela90
jak widzę fajnego faceta to nie myślę o nim żeby mnie wyruchał tylko od razu robie mu loda

Gość mirela90
To Ty jesteś podszywem

Gość Niekonieczny
Ok, spotykałaś samych dupków, ale to znaczy, że reszta jest taka. Ktoś w końcu budował te lotniskowce, mosty, stacje kosmiczne, miasta. Oczywiście pasożytów niogdy nie brakowało, ale nie wolno ich miarą sądzić mężczyzn :P

rozumiem rozumiem, też na swojej drodze spotkałam delikatnych wrażliwych facetów ale nie ukrywajmy to model na wyginięciu : (

Jak przyjeżdża moja bratanica to bawimy się w zwierzaki ;] Lubię być lwem mrau heheheh. (ale ze mnie zwierzak!) Cześć Perwersjo. Masz ładne włoski na tym zdjęciu. Lubię kudłate stworzonka. ;]

Gość itrewwddff
Tak już jest bo żeby ludzkość się rozmnażała to potrzeba mężczyzn właśnie takich a z kolei kobiety są inne tzn. mają więcej miłości bo to im głównie przypada wychowywanie dzieci.

dam przykład ;)) ide przez parking wiodący do hipermarketu, przedemną idzie para ok 30 lat ona pacha wózek on prowadzi dziecko, ona nie zwraca na mnie uwagi a on ochoczo się do mnie uśmiecha pokazując nieprzyzwoite znaki rączkami ... nie jednokrotnie spotykam się z taka sytuacją !

Może dlatego, że mężczyźni są zwierzętami. Ssakami nawet... Ja na przykład jestem osłem. Yyyyyhaaaa!!!

(O! Odezwałą się, a myślałem, że unikasz młodszych) Chętnie zobaczyłbym bródkę ;]

Już się możesz odzywać. :D Nawet miałam założyć temat z zapytaniem kto mi polecał książki, bo nie pamiętałam nicku. :p

Jakie nieprzyzwoite znaki? to że się ktos do ciebie uśmiecha nie znaczy od razu że che Cie przelecieć.

Lektura obowiązkowa to Michel Houlebeq, pierwsze to Cząstki elementarne, jak to przeczytasz będę dalej polecał. Czekam na propozycje z twojej strony.

samo uśmiechanie nie, ale uśmiechanie + nieprzyzwoite znaki ;) juz tak no pokazywanie zebym mu zrobiła loda, udaje ze masturbuje się, swidruje do mnie jezykim itd. ;p

a Perwersja to rodzaj żeński, pamietając o twojej dbałości o ortografię i interpunkcję nie wieżę żebyś popełniła zarzucane ci czyny, tyle w tym temacie!