Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trasuuraar

Ehh załamałem się.. właśnie odwiedziłem profil na fb takiego typka z podstawówki

Polecane posty

Gość trasuuraar

i po prostu sie załamałem.. gdzie on jest, a gdzie ja.. pamiętam typa z podstawówki-generalnie zawsze go nie lubiłem, taki debil.. niechcący znalazłem go na fb (był w znajomych takiej laski, która mi sie podoba)... patrze! a gościu tak: ma fotki na swoim zajebistym motorze, ścigaczu i pełno komentarzy od zajebistych lasek typu "ojj przewieziesz mnie:D?" itp.. do tego ma fotki w garniturze w jakims biurze.. czytam dalej a okazuje się, ze jest dyrektorem generalnym jakiejś tam firmy ubezpieczeniowej :O JA PIERDOLE!! typ ma 22 lata..... ma wygląd, kase, kobiety.. ma wszystko a ja? nie mam niczego, ani pracy, ani pieniedzy, ani wygladu ani kobiet no załamałem się;/

Gość trasuuraar
kurwa jebana, czemu ejstem taka ciota

Gość IMO13844
A czego się spodziewałeś od życia? Sprawiedliwości? :D

Gość 56789765ergvfcd
ja dziś byłam na facebooku i zobaczyłam, że mój eks ( w typie tego o którym ty piszesz) ma nową dziewczynę, młodszą, co prawda brzydka, ale jednak no i oczywiście jest kierownikiem w dużym koncernie, jeździ sobie z nią na wypady zagraniczne, zdjęcia z apartamentów etc. dziewczyna naprawdę nic ładnego, recepcjonistka, po wieczorowych studiach no a on młody, piękny i nadal kochany przeze mnie do tego jeszcze zablokował dziś wszystkie info o sobie i boję się, że jakoś sprawdził, że podejrzałam i to dlatego

Gość jaciekurwaniemoge
Ale wy macie problemy, ja pierdolę :o

Gość wwefew
"jaciekurwaniemoge" chuj ci w dupe cwelu

Gość wwefew
A teraz ide pierdolic sie moim wujem Gerwazym.

Gość jaciekurwaniemoge
ruchajcie mnie w morde