Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość każdy Maciek to miodzio chlop

Jak Wam sie podobał Maciej Stuhr w Weselu ?

Polecane posty

bo ja nie lubie gościa ale tutaj przypominał mi piaska i wgl w ciemnych włosach mmm i piekne ma imie...Maciek ;)

Gość kmjklcjolp;DASC

Gość aga88888887654421
yhy

swoją droga ciekawe czy oni serio byli wszyscy pijani czy tak grali? i ta laska co wszystkim gały pucowała :o dało mi to do myślenia że nie warto dawać facetom przyjemność za free...ale ciesze sie że Kaska uciekła z tym Stuhrem ;) piekne zakonczenie ;) tak Mintaja lubie piaska , uwielbiam od 2009 roku 😍 :)

wspaniale :classic_cool: jedz na jego jakis koncert, zobacz jaki zywiolowy Andrzejek :)

nie znosze zaś Bartłomieja Topy...zawsze gra gbura i wiesniaka a jego rola w Złotopolskich :o :O no tyle wypili aż niedobrze mi było a jeszcze za kółko siadali...jasne...ja po piwku bym nie siadła Andrzejek to gej to co ma byc nie żywiołowy :D

ale dziwi mnie jedno - że kobieta rzuca faceta bo ruchał inną... ja tam bym nie była zła za taki seks...bo czemu? gorzej jakby pisał do innej listy itp... a tu tylko seks... i to byle jaki...a nie zrozumialam w koncu to ona miała tą skrobankę czy nie? Piasek nie jest gejem ? więc kim on jest ?

czlowiekiem?mezczyzna? :classic_cool: tylko mu nie wyszlo z jedna, zreszta on malo mowi o sobie