Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze jestem stara

mam 22 lata i nie miałam faceta

Polecane posty

Gość kurcze jestem stara

skoro nikt mnie nie chciał, to pewnie nikt mnie nie zechce... głupie myśli mi po głowie chodzą...

Gość miałem
też tyle i nie miałem dziewczyny

Gość ja mam 21 lat
i też nigdy nie miałam chłopaka Tyle, ze mnie kilka razy chciano, ale wtedy ja nie chciałam :O Teraz spotkała mnie za to kara, bo nikt mnie nie chce :(

Gość miałem
musisz zacząć dawać sygnały,że już chcesz.

Gość kurcze jestem stara
nie chcę poznać faceta na kafe, zlitujcie się... po prostu się użalam, bo mam doła.

Gość kkkkkaaaaaaaaaaaafka
Nie przejmuj się to nie koniec świata, ale musisz uwierzyć w siebie i odnaleźć w sobie wewnętrzne piękno:) facetów przyciąga uśmiech więc uwierz w siebie

Gość nie koniec świata
ale jest przykro widzę, że moje koleżanki z podstawówki mają już facetów, narzeczonych, zachodzą w ciążę.... a ja? ja nie miałam nikogo i pewnie nikogo nie poznam.

Gość dapapa
poczekaj..jak się już któryś Tobą zainteresuje, to się od nich nie opędzisz. Nie wiem co jest grane, ale do 21 roku życia nikt się mną nie interesował. Po czym jak znalazłam mężczyzne mojego życia, to zaczęłam od innych odbierać hołdy, pochwały i dowody uwielbienia. Mężczyźni są nienormalni

Gość Różowa_Pantera
Ja mam 18 lat i też nigdy nie miałam chłopaka. Zastanawiam się, gdzie jest we mnie problem.

Gość hm, chciałabym mieć tę
pewność, że jednak ktoś się mną zainteresuje. Jak na razie nie widzę odzewu. Inna sprawa, że ostatnio nie wychodzę z domu zbyt często, bo mam taki tryb pracy...

Powinnaś wyjść do ludzi i poznawać jak najwięcej nowych osób.

Gość maly misio
ej malutkie odezwijcie sie to porozmawiamy gg 25492533

Gość Różowa_Pantera
Ja się na przykład nie chowam w domu, a i tak nie wychodzi.

Gość JakPytacie to odpowiem
Bo tak naprawdę nie sztuka umówić się z facetem ale poznać tego właściwego, poukładanego, który ma jakieś cele, plan na życie, kogoś kto będzie chciał być tylko z nami, a nie kolegami itp...kogoś, dla kogo będziesz tą najważniejszą, a nie tylko dodatkiem do spędzenia kolejnego wieczoru, nie starego kawalera, nie nieudacznika po przejściach, ale NORMALNEGO mężczyznę...

@Stara Jeśli w wieku 22 lat czujesz się "stara" to co jak będziesz miała 42 ? A jak będziesz ciągle myśleć że będziesz ciągle sama i tylko się zadręczać - to tak się stanie. Jest lato, jesteś młoda - korzystaj z wakacji. Plaża, impreza, rower, kajak, piwo, wino ... jak otworzysz się na świat to świat Cię zaskoczy :)

Gość sassssssssssssssssssssssss
ja właśnie w wieku 22lat poznałam swojego faceta :) PS. Mam rok więcej :p

Ja mam kilka lat więcej od Ciebie i też sam. A jestem fajnym gościem.

A ja mam 36 lat. Miałem 3 kobiety i... żałuję tylko jednej rzeczy. wiem, że to już nie wróci, ale i tak uważam, ze z moim charakterem nie da rady wytrzymać żadna z Was.:D:D:D:D:D i dlatego lepiej chyba będzie, jak zostanę sam.:)

Gość do Pana powyżej
a co uniemożliwia Ci znalezienie dziewczyny na stałe? też mam ciężki charakter...

Gość zastanawiajaca sie.
nie ma prawdziwych i porzadnych facetow niestety w to wapie...kazdy zwiazek konczyl sie dramatem jakims... ..teraz tylko zwatpienie //

Gość Smutniasia
Ja mam 23 i tez nie mialam nigdy faceta. Ba, nawet na randce nigdy nie bylam, zaden facet nawet pozytywnie na mnie uwagi nie zwrocil! Jedynie jacys kretyni z glupkowatymi tekstami w stylu: "co za potwor", "ale bym taka wyruchal", itd. Ale jesli tacy wlasnie sa faceci to juz na prawde lepiej byc samej.

Gość sporo nas jednak
ale to naprawdę smutne patrzeć na ludzi w naszym wieku, którzy mają już swoje domy, mężów, żony, dzieci.

do Pana....co mi to uniemożliwia? za dobry i zbyt wyrozumiały jestem w stosunku do tych, które pokocham... ot i wszystko.:D:D:D:D

też mam 22 lata i uważam, że jestem młoda! ba! piękna i cudowna :) Zmień podejście do siebie, do świata, więcej radości, optymizmu 🌼

Gość ----------->
ja swojego pierwszego faceta poznałam w wieku 23 lat . Wszystko przed Tobą.

Gość ----------->
Prażynko - błogosławieni Ci co nie wiedzą ...