Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojfaceteeeeeeeeeet

ile zarabiaja wasi faceci? moj tak naprawde dyzponuje tylko 1000zl. :(

Polecane posty

Gość mojfaceteeeeeeeeeet

moj facet zarabia tak marnie, ze po zaplacenie mieszkania, bo wynajmuje nawet nie ma wlasnego, czynszu, rachunkow, telefonu, samochodu i dlozeniu kasy na jedzenie, Bo w ogole on ma dwa konta na jeden wplaca 1000 zl i za te kase robi zawsze zakupy jedzeniowe, a drugi 1000zl wplaca na drugie konto i to z tej kasy kupuje mi prezenty, zabiera do restauracji, kupuje sobie ubrania, kosmetyki. Tylko 1000 zl jak dla mnie to marnie. Niby zarabia te 3 tysiace z kawalkiem, a zyje jak dziad. Ja zarabiam 1700, ale cale te pieniadze sa dla mnie, a on ma do dyspozycji tylko tysiaka to tak jakby zarabial tylko 1000zl.

Gość Kobra1600
To co jesteś z nim dla kasy? Śmieszna jesteś. A jak by nagle stracił pracę to co zostawiłabys go???? Mój facet obecnie jest bezrobotny i co mam go zostawić bo nie zabierze mnie do restauracji albo nie kupi jakiejś szmaty!!! Zastanów się jaka jestes powierzchowna dziewczyno! Wstyd że tacy ludzie istnieją!!!!

Gość nie lubie tesciowejjjjjjjjjjj
to moze ty zacznij tez ze swoich pieniadzy odkladac na prezenty dla niego i zabieranie go gdzies??to go odciazysz i bedzie mial wiecej tych pieniedzy...

Gość to musi byc prowokacjaa
po prostu musi...

Gość Kobra1600
Albo znajdż sobie jakiegoś bogatego dziadka, może zabierze Cię do Disneylandu bo jeszcze nie dorosłaś!!!

Gość nie lubie tesciowejjjjjjjjjjj
aha i mowisz ze ma do dyspozycji tak na prawde tylko tysiaka i to tak jakby tylko tyle arabial...jakby tylko tyle zarabial to nie mialby mieszkania i nie kupowalby ci prezentow i nie zabieral do restauracji

Gość suhfhfcd
"Albo znajdż sobie jakiegoś bogatego dziadka, może zabierze Cię do Disneylandu bo jeszcze nie dorosłaś!!!" Podobno Hugh Hefner jest teraz wolny, wlasnie zostawila go 24letnia narzeczona. Jesli masz duze sylikony i tlenione blad wlosy to masz szanse, a i nie mozesz przekroczyc 30stki, bo on ma 84 lata i gustuje tylko w w 20dziestkach. Hahahaahaha

Gość suhfhfcd
blond

Gość to_juz
się robi nudne. Dziwi mnie, że jeszcze niektórzy się bulwersują.

Gość mojfaceteeeeeeeeeet
Też się dziwię, że się bulwersują wszyscy. Ja jako 21 letnia kobieta zarabiam 1700 on jako 28 latek zarabia 3 tys i dysponuje moim zdaniem kiepsko kasą skoro zostaje mu tylko 1000zł. Facet w tym wieku powinien mieć mieszkanie. Nie mieszkamy razem. Ja mam swoje, mam pracę za 1700 to nie kokosy, ale jestem w trakcie studiów póki co wykształcenie jeszcze średnie, bo teraz dopiero 2 rok będzie więc mam czas się wybić. A on moim zdaniem jest już przegrany. Zachęcam go do zmiany pracy, ale czuje sie tak dobrze. Ja zamierzam piac sie wyzej, a on stanal w miejscu i tak od 5 lat. Tak a w tytule literowka nigdy nie miałam problemów z językiem polskim. :)

Gość no to uważaj jak
nie będziesz wdzięczna to opłaci za ten 1000 dziwkę w agencji , a nie będzie mu bleblać jak ty.I obciągnie bez gadania.

Moim zdaniem gospodaruje bardzo mądrze kasą. Zwykle przeciętny facet zarabia tyle, że starcza mu na opłaty i jedzenie, a na przyjemności nie zostaje nic lub grosze, a Twój facet ma aż tysiąc złotych, które może wydać lecz nie musi. A mimo wszystko ma kasę na mieszkanie, samochód, jedzenie. Jeśli tak Ci z nim źle to go zostaw, znajdzie sobie kobietę, która go doceni. Nie chciałabym być z kimś, kto ma o mnie zdanie, że jestem przegrana :o tak mowi kobieta o swoim ukochanym? po co z nim jesteś. A swoją drogą skoro mieszkasz oddzielnie, jesteś niezależna fifansowo to na chyj zagladasz do jego portfela.

Gość napisałaś że masz swoje
mieszkanie,i zarabiasz 1700, i całe idzie na ciebie, to co nie opłacasz czynszu, nie kupujesz jedzenia itp.

Gość Powiedz mu aby przestał cię
zabierać do restauracji, i kupować prezenty i już będzie miał więcej kasy dla siebie. A może ty zacznij mu kupować prezenty ze swojej kasy a nie żerujesz na nim. Szkoda mi twojego faceta że ma tak głupią laskę.

Gość kotkek
Taa i ty na pewno zarobiłaś sama na swoje własne mieszkanie w wieku dwudziestu paru lat:D powiedz mu żeby nie odkładał tysiąca na twoje prezenty to będzie miał na samego siebie 2 tysiące a to jest bardzo dużo na jedną osobe po odliczeniu opłat.Sam tysiąc jest już dużo, nie wiem czego sie czepiasz

Gość mojfaceteeeeeeeeeet
Widzicie, bo nie każdy musi tyrać latami by mieć swoje 4 kąty. Wystarczy mieć szczęście w życiu. Mieszkanie opłaca mi tatulek więc kasę mam całą dla siebie. Uważam, że facet powinien utrzymywać swoją kobietę więc to on płaci w restauracji, obiady jem u niego, a sama mam tę kasę dla siebie. I tak powinno być. Mój ojciec całe życie utrzymywał mamę, a ona to co zarobiła miała wyłącznie dla siebie.

Gość OneTwo
Zmień faceta, na takiego jak Twój ojciec i problem z głowy.

Gość dobre porade
to dawaj dupy swojemu tatulkowi problem z głowy i sponsor i dobry tatulek w jednym 🖐️

Gość tatulek teraz
tak alfons sie nazywa , choć dziecinko do tatusia