Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

październikowy sukces

Po co ludzie idą na wesela? Głównie dla tańców?

Polecane posty

Ja wogóle nie tańcze na weselach, zajmuje się tylko jedzeniem i piciem napojów. Ja np. jem ciągle ciasta, pije napoje gazowane, zamawiam herbatkę i czekam co chwilę na nowsze potrawy. Wiem prostak ze mnie 🖐️

Gość 12trzy
Będę miała na obiad zupę pomidorową. Super, nie?

Gość 12trzy
Ale mamy dzisiaj ładną pogodę...

Gość 12trzy
Wyjątkowo wyszukany mix ;)

Gość kkkeee
nie wiem po co oni tam chodzą. ja nie chodzę.

Gość Rysianka
Niektórzy po prostu idą z grzeczności. Skoro otrzymali zaproszenie. Nie wypada odmówić. A potem większość męczy się na takiej imprezie i aby jakoś ją przetrwać wypija się więcej niż zwykle % 🖐️ :D

Gość poniżonaIIIrzucona
ja też zajmuje się tylko żarciem, bo i tak mnie nikt nie poprosi do tańca, chyba ze mocno wstawiony, a ja takiego nie chcę.

Gość 12trzy
Ja tam lubię wesela. Współcelebruję pełną parą - piję, jem, tańczę, żartuję, rozmawiam. I zawsze jest pretekst, żeby kupić sobie kolejną nową kieckę ;)

Gość 12trzy
To następnym razem musisz się poruszać na parkiecie. Zawsze troszkę się spali ;)

Gość 12trzy
Nie interesują, bo może nie masz odpowiedniej partnerki. Przesiedzenie całej imprezy brzmi troszkę smutno.

Gość koszysta
co za nudziarz bez polotu :O :D

Gość 12trzy
Omm nom nom nom... Przypomniał mi się ciasteczkowy :P

Gość kkkeee
jak byłam młodsza to mnie rodzice zmuszali i musiałam też iść :o zajmowałam się siedzeniem i czekaniem na koniec, bo nawet jeść nie miałam ochoty, źle się czułam, musiałam się ubrać w jakąś kieckę, a ja sukienek nie cierpię. dla mnie to jest dziwne, żeby się tak przebierać, co to daje, że kobiety w wydziwionych kieckach, a faceci w garniturach? teraz nie muszę na szczęście tego przeżywać.

Gość a my głównie dlatego ze dajemy
w koperte pare groszy a lecimy całą naszą 5 os rodziną aby sie za darmoche nawpier dalać i ochlać ...wódy też .:) a co !

Gość PANDAmoniummm
ja raz poszlam i efekt byl taki ze uwiodl mnie pan mlody :O od tego czasu nie chadzam :D

Gość a co!
bo można bez lipy pobawić się przy disco polo:PPa

dla mnie wesela to smutny obowiazek...chodze tylko na te, na które skrajnie nie wypada nie iść...to tylko pare godzin, zawsze mozna ponapierdzielac sie z innych ;)

Gość ja chodze sam
by sie najebac za free :D no moze nie za free ale za maly naklad finansowy :D

Gość eeee tam
Taniej by wyszło w domu. Na wesele musisz się jakoś ubrać, kupić kwiaty dla młodej, jakąś kopertę dać. Nawet jak w kopertę ktoś da marną stówkę, to i tak ... taniej by wyszło w domu, wiec nie piszcie głupot ze idziecie na wesele żeby się najebać za darmo. A wesela są ok, można potańczyć i spotkać się z ludźmi.

Gość eeee tam
A odpowiedź na twoje pytanie - jeśli to ślub kogoś bliskiego, top jasne, że chcesz z nim/nią w ten dzień być a tej osobie też zależy żebyś tam była/był. Do tego - sama atmosfera dobrego wesela jest fajna, jeśli ktoś to lubi. A jeśli jeszcze gra fajny zespół i ludzie chcą się bawić - to masz odpowiedź po co ludzie chodzą na wesela.

potańczyć i zjeść? Byłam na kilku weselach i z powodzeniem mogę stwierdzić, że ludzie niezależnie od wieku idą tam głównie żeby ostro pochlać :/

Gość ja chodze sam
no chodze sie najebac i poznac nowych ludzi a przy okazji napic sie z nimi :classic_cool: