Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca012345

Dziwne zachowanie przy obcym facecie..... dlaczego???

Polecane posty

Gość pytająca012345

Dlaczego tak się zachowuję? Może ktoś trzeci mi wytłumaczy jak to wygląda z boku i nazwie sprawy po imieniu. Chodzi o pewnego klienta, który odwiedza mnie w pracy od czasu do czasu, ponieważ załatwia swoje sprawy i chcąc nie chcąc muszę go obsługiwać. Chodzi o to, że gdy tylko go zobaczę (nawet z daleka) coś dziwnego dzieje się ze mną. Zaczynam się stresować, pocą i trzęsą mi się ręce, zaczynam się czerwienić, serce mocniej bije, itd. Dlaczego tylko przy nim jestem tak zestresowana? To całe moje zachowanie bardzo mnie krępuje. Innych klientów bez problemu mogę obsłużyć i żadne objawy jak opisałam wyżej nie występują. Tylko ten jeden facet tak na mnie działa. Nie ukrywam, że jest przystojny, ale nie mój typ, więc o co chodzi? Co o tym myślicie? Proszę o szczere wypowiedzi.

Gość chlip_chlap
może używa Old Spice'a ?

Gość Himek
Może Cię pociąga? ^^'

Gość pytająca012345
Wyperfumowany jest prawie zawsze, przystojny też jest, ale nie mój typ, jak już pisałam. On wprowadza taki dziwny nastrój .... inny. Nie potrafię tego opisać.

Gość chlip_chlap
ale robisz sie mokra? czy rozdrażniona negatywnie?

Gość agchristie
chyba jednak Cie pociaga skoro tak reagujesz;)

Gość pytająca012345
Potrafi zwrócić uwagę, każdej koleżanki z pracy. Więc on chyba wszystkie kobiety pociąga. A co robić aby nie zadręczały mnie te moje stresujące zachowania?

Gość Himek
Ale nie musi Ci się podobać by Cię pociągać. ;3

Gość pytająca012345
A czy to jest normalne zachowanie? Tak zachowują się kobiety, kiedy ich facet pociąga?

Gość bgyugvby
A czy to jest normalne zachowanie? Tak zachowują się kobiety, kiedy ich facet pociąga? tak, w momencie kiedy sa niesmiale lub niepewne siebie. Zalezy ci, aby dobrze przy nim wypasc i paradoksalnie zaczynasz sie dziwnie zachowywac, jestes niezdrarna i popelniasz gafy:D

Gość pytająca012345
Aż tak źle to wygląda ??? Faktycznie jestem nieśmiała i niepewna siebie, a w dodatku mam niskie poczucie własnej wartości. I tak to się przejawia, dzięki za uświadomienie. A o czym myśleć, żeby zachowywać się normalnie przy nim????

Gość pytająca012345
?????????????????????????