Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orangemjuzik

prawdziwa miłość, jedna w życiu.

Polecane posty

Gość orangemjuzik

cześć Dawno temu poznałam kogoś, kto z perspektywy czasu okazał się miłością mojego życia. Było z nim ciężko, jest nieodpowiedzialny, nieprzewidywany, spragniony wolności całkowitej. tylko Bóg wie ile przez niego wycierpiałam. Myślicie, że mogę być od niego współuzależniona, tylko dlatego, że jest trudny ? jestem masochistką ? Kurwa nie chcę być sama, jednocześnie nie chcę innych chłopców oszukiwać, a tak się czuję nie mając ich w myślach na 1 miejscu. Nie chcę nikim się wysługiwać, tylko dlatego by mieć kogoś, dla chorego posiadania :O Chyba prawdziwa miłość zdarza się tylko raz w życiu... ? czuję się zajebiście samotna, bez niego i że wszystko traci sens, gdy go nie ma. Gdy jesteśmy razem strasznie cierpię, gdy go nie ma też, błędne koło. Czy wam facetom też zdarza się przeżywać uczucia do kobiet tak głęboko ? Tęsknić latami ?

Gość ooona20
mi się wydaje, że nikt mnie już nigdy nie pokocha, tak jak mój pierwszy facet...

Gość orangemjuzik
a czemu się rozstaliście ? ty nie kochałas jego ?

Gość ooona20
za dużo kłótni i chciałam trochę przestrzeni bo on był dosłownie 'wszędzie' a ja chciałam się chyba pobawić... Potem spróbowaliśmy drugi raz, to wydaje mi się, że zaczęłam być już jego 'zabawką'.

Gość orangemjuzik
przestrzeń jest baardzo potrzebna w normalnym związku :) ograniczanie wolności, to ograniczanie szczęścia. A jak sie kogos kocha to chce sie jego szczescia ja sobie nie wyobrazam by wymagac od kogos by podporządkowywał sie cakowicie pod mój harmonogram dnia. Zresztą nie lubię uległych facetów

Gość ooona20
dokładnie! też nie lubię uległych, takie ciamcie;p zero ekscytacji

Gość adixxxxx
ja swoją miłość kocham od 6 lat i nic się w uczuciu nie zmienilo... ehhh...