Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Po co właściwie te komórki ?

Polecane posty

nigdy nie miałam telefonu komórkowego i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa :) no bo po co one są jak w domach ludzie mają stacjonarne, a na ulicach stoją butki telefoniczne

Gość tesciooooooooooooooowa
iile masz lat?

Gość po to są żebyś dostała
raka mózgu kurwo

Gość tesciooooooooooooooowa
masz przyjaciół, znajomych ?

teraz każdy ma telefon i nawet z nudów dzwoni do innych jak jakiś chłopak co w czasie jednej jazdy tramwajem dzwonił chyba do dwudziestu osób , dawniej trzeba było mieć jakiś konkretny powód żeby zadzwonić, butki też lepsze racja ściągały kasę ale korzystało się z nich w naprawdę ważnych sytuacjach a nie tak jak teraz z komórek

Tęsknię za czasami kiedy nie było telefonów komórkowych . Niby kontakt lepszy, a tak naprawdę zdaje się to wszystko płytsze . Za szybko wszystko.

no cóż ja nie lubię nowoczesności czasem nawet takie rzeczy jak komputer i internet mnie złoszczą, marnujemy tyle czasu i nie potrafimy sobie za bardzo bez nich poradzić, mimo że w latach 80tych 90tych były to rarytasy

Gość Oj, Staszek
nie z poza, a spoza, spoza!

Od wielu lat nie mam już stacjonarnego w mieszkaniu. Nie jestem jakimś maniakiem komórkowym by podążać za modą mieć wypasiony model itp., ale jednak bez komórki obejść bym się nie potrafiła. To pewnie wygoda:) na ulicach wcale tak wiele tych budek telefonicznych też juz nie widuję. Ostatnio nawet moja 80 letnia babcia zaopatrzyła się w komórkę i twierdzi, że jej z nią lepiej się żyje. :)

Gość 10010..
Proszek idz do psychiatry OK

Gość nieco starsza data
ale pochwalam tą zdobycz techniki. Uważam, że jest dosnonałym osiągnięciem ułatwiającym życie, chociaż niektórzy faktycznie jej nadużywają nie zdając sobie sprawy z konsekwencji za jakiś czas

Gość do autorki Kingusi coś tam
Niebrzydka dziewczyna a taka analfabetka :( Najpierw myślałam, że to literówka a le jak bo raz drugi piszesz o buTkach telefonicznych, to aż człowiekowi się wszystko skręca w środku :( BuDka to mała buDa...

czasami złości mnie że XXI wiek tak szybko się zaczął, a lata 90te, 80te tak szybko przeminęły wiadomo podstawowa różnica to moda i fryzury ( zwłaszcza u chłopców te długie włosy :P ) ale dawniej ludzie byli inni, nawet ja byłam inna szkoda że czas nie zatrzymał