Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem 6tydzien po porodzie

kiedy zaczeliscie zakladac pampersy nr 3

Polecane posty

moja mala ma 6 tygodni wazy juz 5,6kg jestesmy teraz na pieluszkach rozmiaru 2 ale chyba trzeba przejsc na 3.... czy rozmiar 3 duzo sie rozni od? to moj pierwszy bobasek wiec nie mam pojecia o pamersach 1 i 2 przerobilam a jak dalej rzecz wyglada?

aha :) ja juz sie przerazilam ze za szybko te zmiany te numeracje i tak nachodza na siebie , zrobilam troche zapasów nr 2 bo myslalam ze jakis czas na tych pociagniemy a tu prosze :p ale teraz moja mala ma bardzo czesto zmieniane pieluszki :) dla niej to napewno milo i przyjemnie :) dzieki za odpowiedzi pozdrawiam

jeżeli chodzi o same Pampers to trójki są active baby, premium care i jakieś z rumiankiem ale nie próbowałam, gdyż rumianek uczula wiele dzieci. powiem ci tak: trójki są mniej sztywne od dwójek, zsuwają sie u góry ale generalnie ja nie zaobserwowałam żeby przeciekały. są napewno idealne dla twojej córci, mój synuś waży ok 5,5 kg i zdecydowanie lepiej leżą

my uzywamy pampers newbaby ale wlasnie niedawno wpadla mi w oko reklama tych active wiec kolejny zakup napewno bedzie taki, tylko postaram sie juz nie robic wiekszych zapasów :) ale wiecie jak to jest z malym dzieckiem...lepiej miec w domu niz pozniej kombinowac jak wyjsc i kupic ale teraz bede bardziej przewidywalna co do ilosci, nie sądzilam ze tak szybko mi malutka taką wage osiągnie :) wszystko ladnie pieknie tylko mi kręgoslup wysiądzie od noszenia :p

wiem cos na ten temat:)) mój kręgosłup też lichutko.... ale czego nie robi się dla maluszków naszych kochanych. pocieszę ciebie, że pampers 4 sa od 7 kg, wiec spokojnie możesz zrobic zapas na miesiąc:)

powinna teraz trochę przystopowac z wagą :) dziękuje za rady , corcia spi wiec mam chwilke zeby się wykąpac wreszcie :p a mąż za jakies pol godziny wroci z pracy i znowu zobaczy grzecznego dzidziusia w łózeczku i mamusie wykąpaną odswiezoną heh pozory mylą :p pozdrawiam i zycze milej i spokojnej nocki