Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarakta02

Czemu moja koleżanka powiedziała że od 3lata nie mieszka z rodziną?

Polecane posty

Gość katarakta02

mam 19lat skończyłam lo, niedawno poznałam dziewczynę i przy jednej z rozumów ona mi powiedziała że mieszka sama od 16r.ż. czy wg was wypadało zapytać dlaczego? Bo ja tego nie powiedziałąm choć strasznie mnie to ciekawi. jaki może być powód? Czy może być inny niż ewentualne zajście w ciążę? Bo ona w ogóle nie wyglądała na taką która by wcześnie tak miała dziecko. I nawet nie zapytałam jej gdzie teraz mieszka... Myślicie że mogłam, wypadało?

Gość oooollllaaasssskkkka
jasne ze zapytaj ....i dodaj "jesli cie nie uraze" albo "mozna wiedziec czemu "."jesli nie masz nic przeciwko temu to chcialabyum cie zapytac.......itd. Moim zdaniem nie powinno byc z tym problemu...a sytuacji zyciowych jest wiele

Gość katarakta02
ok to zapytam jej jak się nastepnym razem spotkamy, jednak to bardzo nieprędko, a wg was jakie mogą być przyczyny?

Gość tataattataat
A jak wygląda taka, która ma dziecko? ;) Nie segreguj ludzi po wyglądzie. Poza tym powodów mogło być dużo i teraz nie powinnaś już pytać, bo wyjdziesz na wścibską. Trzeba było delikatnie zapytać jak się o tym dowiedziałaś. Może po prostu mieszkała w internacie?

Gość katarakta02
teraz już za późno? nie da się ajkoś tak?

och jakby weszly znow na temat mieszkania ...tak ogolnie to moglaby zapytac .....a co zaraz wscibska .....

Gość kdm fkrnkgrn
i co moja kolezanka tez od 16 r.ż. mieszka sama bo matka poszla mieszkac do faceta a ojciec pijak popierdalal za granica

zacznij tak .Ostatnio jak mowilas ze mieszkasz sama ....zaczelam sie bardzo zastanawiac jak ty sobie dajesz ze wszytskim rade....itd....itp....

moja siostra w wlasciwe dwie siostry tez mieszkaly same po zakonczeniu podstawowki...a zaczeciu liceow....mialy wtedy chyba op 15 lat

Gość katarakta02
oooollllaaasssskkkka- mozna wiedziec czemu mieszkaly?

mieszkaly w akademikach ...zeby nie dojezdzac do szkoly