Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozIllIa fireffox

Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki,

Polecane posty

Gość mozIllIa fireffox

rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... a w dupe nie można... bo je, kurwa boli!

Gość mozIllIa fireffox
up

Pomijajac to, ze nie Twoj tekst to wspolczuje Twojej partnerce, ze bedziesz wymuszal na niej seks analny, jezeli nie bedzie miala na niego ochoty. :) U mnie dostalbys co najwyzej patelnia w banie i wiecej nie zobaczyl mnie na oczy. :classic_cool:🖐️

Gość dżonny
Bo dupa jest od srania, a nie ruchania.

Gość mozIllIa fireffox
Pomijajac to, ze nie Twoj tekst to wspolczuje Twojej partnerce, ze bedziesz wymuszal na niej seks analny, jezeli nie bedzie miala na niego ochoty. U mnie dostalbys co najwyzej patelnia w banie i wiecej nie zobaczyl mnie na oczy. nie dalabys, to sam bym sobie wzial sooko

Brac to Ty bierzesz, notorycznie, co wieczor, a nawet w ciągu dnia... oczywiscie swoją prawą dłoń. O czyms wiecej możesz jedynie pomarzyc Słoneczko. ;)

Gość kwartnik
jak wiadomo innych zainteresowań kobiety nie mają, więc ciężko się z kobietą rozmawia , można próbować na temat kawy lub czekolady na gorąco ale jak kobieta usłyszy, że o czekoladzie jest temat to ucieknie i w ryj można zaliczyć od kobiety :(

Gość że też taka nędza żyje
takiemu frajerowi jak ty można życzyć jednego. Obyś spotkał pedała co ci pokaże co to seks analny miernoto.

Gość mozIllIa fireffox
Dlaczego kobieta ma 2 zwoje mózgowe więcej, niż koń? Żeby nie piła wody z wiadra jak myje podłogę. :D:D:D

Gość mozIllIa fireffox
Kiedy kobieta myśli? - W czasie stosunku A dlaczego?? - Bo jest podłączona do mózgu