Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czikureanka

Na polskich plazach obserwuje sie obrzydliwe polie laski. Tluste cielska,60-90kg

Polecane posty

Gość Czikureanka

Nic tylko wymiotowac. Jestes zniesmaczona! Mam 172 i waze 56 kg. Czy naprawde musicie tyle zrec?! W porze na obiad wszystki MC Donaldsy w Gdansku sa zawalone spasionymi Polkami! KOSZMAR I HORROR!

Są kobiety przy kości, ale mają fajne stroje kapielowe, opalone, zadbane ciało a są i zaniedbane...

Gość a na plażach
Hiszpanii, Grecji, Portugalii, Maroka, Tunezji same laski - Niemki, Angielki, Hiszpanki.... hahahahahahaha . Ale autorko jesteś ograniczona .... bleeee

Gość rth
to sobie kurwa jedz do niemiec popatrz jakie tam sa wydry jak ci sie w polsce nie podoba

Gość rth
ile ty masz dziecko lat przy takich miarach??????????????

Gość zatrzask
słyszałem, że łykają różne świństwa bez konsultacji z lekarzem, ponieważ koleżanka poleciła jako antykoncepcyjne a działanie leków jest odwrotne, czyli spustoszenie hormonalne i cycki rosną jak balony a zad się robi kwadratowy jak to jest możliwe, że kobieta przytyła 20 kg w jeden rok ?

Gość Złota_Lilia90
A co cię interesują inne kobiety? Ich sprawa jak wyglądają. Im więcej będzie brzydkich tym przynajmniej mniejsza konkurencja. :) Ja uważam, że ładnym, szczupłym dziewczynom jest to tylko na rękę, a ty się przejmujesz, jakby było czym.

Gość ale mnie tym rozwaliłas
"...W porze na obiad wszystki MC Donaldsy w Gdansku sa zawalone spasionymi Polkami! ..." :D :D a ty chyba łazisz codziennie i liczysz ile ich tam siedzi :D 🖐️

Gość Złota_Lilia90
Nie rozumiem też jak można mówić: obrzydliwe laski. Jedno słowo przeczy drugiemu. Moim zdaniem jak dziewczyna jest brzydka to nie jest laską! Laska to synonim słowa atrakcyjna, a nie słowa kobieta!

Gość Czikureanka
To nie tylko w MC Donaldsach w Gdansku ale w calej POLSCE Polki zra w w Makach i innych KFCach tluste swinie!

"To nie tylko w MC Donaldsach w Gdansku ale w calej POLSCE Polki zra w w Makach i innych KFCach tluste swinie!" Zazdrościsz? :)

Gość zatrzask
czy uważasz, że na obiad dwa kebaby i osiem pączków to jest już przegięcie ?

Gość Czikureanka
Wspolczuje a nie zazdroszcze.

Gość IdzW pyry buraki kopac haha xD
Czyli rozumiem ze twoj krag znajomych ogranicza sie tylko do chudych ludzi... \Widze ze twoim zdaniem grubsi sa juz mniej wartosciowi ... PUSTAK jestes! I

Gość tumturuntu
ppczekaj poczekaj i ty przytyjesz, to przychodzi z wiekiem, ze zmianami hormonalnymi z tarczyca, a tak w ogole liczy sie wnetrze czlowieka a nie powloka, ktora i tak zmieni sie kupe gnoju wczesniej czy pozniej :)

Gość obrazona na caly swiat
autorko ile masz lat ze tyle wazysz? mam 176 wzrostu i waze 70kg..myslisz ze moge wyjsc w kostuimie na plaze ? czy wgl Ciebie ubrac sie po pachy:-0

Dokładnie jak wyzej napisano , pozatym niektroe te kobiety moga chorowac na cos a ty je obrazasz , wg ciebie maja wpierdzielac tylko sałatę ? to co ze są w macu , ? żałosna jestes jak mało kto . pozatym kobieta nie moze byc jak tyczka musi miec na czym usiasc i czy oddychac nie słyszałas o tym? a jak ci sie nie podobaja polskie plaze to jedz w góry .

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
Obrażona na cały świat - ile masz lat, jeżeli można spytać?

Gość panicznie boje sie ze w ciazy
a ja nigdy nie byłam w mcdonaldzie, nie jadam fastfoodów, nie pije slodkich napojow, tylko wode, nie jem majonezów itp a jestem gruba. Nie żrę tez jak swinia. Przykro mi, gdy słysze, że jak ktos jest grubszy to na pewno wpieeerdala ile wlezie az mu spływa po brodzie. Ja jem tyle ile potrzebuje, nie wciskam przeciez na sile w siebie. a mam nadwage.

Ja za okazyjne sprzatanie mieszkania, ale takie kompleksowe, biorę 200 - 250 zł.

Ups, nie tutaj :P

panicznie boje sie ze w ciazy ---> masz rację, bo to, że ktoś jest grubszy nie oznacza, że wpierdziela non stop

Gość obrazona na caly swiat
mam 39 lat..jestem stara dupa..

Gość Blueberry000131
No tak... bo przecież dziewczyny przy kości są największym problemem tego świata, a osoby, które tak bardzo zwracają na to uwagę mają po prostu nudne życie i tylko wygląd się dla nich liczy... albo to marne prowo, albo ktoś ma tutaj nasrane w bani. Kazdy ma prawo iść na plaze i nie tylko bez wzgledu na to, jak wyglada, kazdy ma prawo zyc, wiec idiotko zasrana przestan sie uwazac za nie wiadomo jaka ksiezniczke bo kiedys twoja banka mydlana peknie a ty sie po prostu w tym swiecie nie odnajdziesz... ludzie sa rozni, ale jesli ktos szanuje ciebie,ty powinnas robic to samo, jednak widze,ze traktujesz ludzi jak lalki,ktore maja byc piekne na wystawie a reszta do kosza ;] nie wiem kto cie wychowal, ale wspolczuje z calego serca bo w przeciwienstwie do ciebie,moje jest uzywane ;) skoro ty obrazasz innych,mimo iz ich nie znasz, nie miej pozniej pretensji,ze ktos i ciebie obrazi...modeleczko zasrana ;] aha i btw nie jestem gruba, chodze na plaze prawie codziennie bo mam ja 15 minut od domu i spotykam roznych ludzi,grubych,chudych,ale nigdy nie przyszlo by mi do glowy,by kogos obrazic ;] popatrz w lustro i zastanow sie czy naprawde ci czegos nie brakuje,bo wydaje mi sie,ze Bozia to cie mozgiem za bardzo nie obdarowala ;]

Gość dziewczyny a ja
mam 36 lat i jescze 4 lata temu mialam rozmiar 36. teraz rozmiar 44 przez tarczyce i tabletki. kto nie wierzy niech sie nie odzywa. w 3 miesiace 15 kilo przytylam.