Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 45nina45

Wkurwia mnie córka

Polecane posty

Gość 45nina45

Nie mam już sił córka mieszka z nami, obecnie się rozwodzi ma 28 lat po za maturą nie ma nic, przerwała studia z powodu ciąży,masę siniaków, depresja no i uroda już nie ta, 2 dzieci, trudno jej będzie ułożyć sobie życie z kimś fajnym Najgorsze jest to, że wiedziałam że wychodzi za palanta i damskiego boksera,ćpuna alkoholika,imprezowicza lesera i amatora małołatek Z takim kolesiem to można spędzić miesiąc na męża i ojca się nie nadaje, on ma dzisiaj chyba 36 lat po prostu wpadli,córka była zakochana bo taki ładny i męski Koleś sam się do mnie dobierał już 2 miesiące po ślubie Dzisiaj jest tak że córka znowu mieszka ze mną i czeka nas długotrwały proces w sprawie majątku, także o alimenty, a także namawiam ją żeby mu tez wytoczyła o znęcanie się i pobicie, córka miała operacje usunięcia krwiaka Piekło trwało 7 lat w sumie przez 4 lata nie widziałam córki,dopiero telefon ze szpitala i już wszystko było jasne Pocieszcie mnie:(

Gość azerfazer.
pocieszam cię :-)

Gość neonka26
Takiego sk****ela to za jaja i powiesić. Teraz to nie na córkę się wkurzaj tylko ją wspieraj jak mozesz. Powiedz jej że ma zrobić to co jej każesz. Jeśli chce wyjść z tego bagna, musi się Ciebie słuchać. Ma dziecko czy dzieci one teraz są najważniejsze, one nie mogą życ z takim ojcem który bije ich matkę. Bo lepiej żeby myślały o ojcu jak o tyranie. Oczywiście to będzie ich ojciec ale póki co niech nie mają z nim do czynienia. Bo mogą nabawić się nerwicy, jak ja po swoim ojcu, który jest alkoholikiem, gdyby nie ja i mój brat moja mama dalej zyła by z ojcem-tyranem. Nie martw się, wszystko będzie dobrze.

Gość 45nina45
Akurat dla dzieci to jest bardzo dobry to muszę przyznać niestety, po prostu stwierdził że nie będzie płacił nam tylko sam dzieciom kupi, o to jest proces Po prostu wkurwia mnie córka, ona najbardziej nie może przeżyć że ją zdradzał i ja upokorzył i takie tam,ciągle niestety to miewanie o sobie które zawsze niestety miała, przez to wielu fajnych inteligentnych przystojnych kolesi , po prostu dało sobie spokój, jeden nawet jest europosłem, ale nie byli imprezowiczami, nie zaliczali na prawo i lewo według niej lamusy i mariany,ale ok jej życie, tylko że ja mam teraz problem Tylko że sytułącja się trochę zmieniła, a jej się dalej wydaje, że jest gwiazdą i to mnie wkurwia Nawet prace w biurze jej załatwiłam, to nie pójdzie , bo ona była modelką i zasługuje na coś lepszego Modelką nie była jedna profesionalna sesja która od tego czasu minęło 13 lat Prawda jest tak że tylko się użala, zamiast coś zrobić ze sobą ze swoim życiem,tylko stare czasy rozpamiętuje On był zawsze skurwysynem ale to jej imponowało, a pobił ja dlatego że za krótka spódniczkę włożyła, jak wyszła sama czy tam z koleżanką którą tez ruchał

Gość 45nina45
Dzisiaj ten pajac zrobił kolejnego dzieciaka jakieś 19 latce,a sam tez miał 2 zanim jej ten tego

Gość neonka26
Jeśli jest taka uparta, i myśli ze wszystkie rozumy pozjadała to niech sama się zatroszczy jeśli Ty jako matka jej chcesz pomóc a jednak tej pomocy nie przyjmuje. Jej strata. Po prostu nic z tym nie rób ona może kiedyś sama się do Ciebie zgłosi. A wtedy to Ty powiesz że ma wszystko robić co jej powiesz. Jeśli chce godnie życ.

Gość cotoznaczybycmoralnym
A to udała ci się córeczka! Gratulacje! Czy to po mamusi jest taka pojebana?

Gość no nie zazdroszcze
jak sie bedziesz o nią troszczyć to wszystko oleje, nie bedziesz sie troszczyć to znajdzie kolejnego pajaca.

Gość babasmithik
0/10

Gość qlllloop
głupia flądra, ciekawe w kogo sie wdała :p