Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam debilną kolezanke

ale mam debilną kolezankę z prawcy.Przeczytajcie:)

Polecane posty

Gość ale mam debilną kolezanke

biegnie do pracy "spozniona"bierze taxi wpada...cieszy sie ze udalo jej sie zalogowac na czas na kompie jak dziecko... Ja siedze cicho nic sie nie odzywam.... Potem patrzy w grafik ze ma dzis na 12 a nie na 9:D Dodam ze sama ten grafik ustanawiała... NAjlepsze,ze potem zrozpaczona opowiada caly ranek szefowi...O tym jak to spie spieszyla..jak sie cieszyla ze zdarzyla na styk..i jak to mogla teraz lezec w lozku ze swoim kotem i zaczeła od okrzyku "moge chwile porozmawiac bo moje zycie to porazkaaaa"...Opowiadala to z taka dramturgią..Hahaha nie cierpie jej...Nie pozwolil jej zaczac od 9 bo byl braki na popoludnie...I poszla jak to okreslila do horteksu na lody na poprawe nastroju...Glupia rozstrzepana pinda

Gość sama jestes debilna
nie cierpie takich idiotek jakTy

Gość hehehehehehe1
ujme to tak.. NO I CO Z TEGO? kazdy jest inny dla Ciebie jest nikim a dla kogos moze byc kims wartosciowym.. Więc sie nie odzywaj!

Gość hehehehehehe1
to było oczywiscie do autorki topicu ;]

a ja tam autorkę rozumiem, sama mam takiego dziwoląga w pracy :) Ja rozumiem, że różne rzeczy się ludziom przytrafiają, ale ta u mnie to jest niesamowitym pechowcem (albo zmyśla), a później wszystkich katuje opowieściami o swoich wątpliwie ciekawych przygodach :O