Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mbm,b,m,

czy zdarzylo sie wam w nerwach zrujnowac 1/4mieszkania??

Polecane posty

Gość mbm,b,m,

czy tylko ja jestem taka beznadziejna? dzis bylam kompletnie zalamana. dalam ciala po calosci. mialam jechac do pracy, ale konieczny byl dowod ktorego nie moglam znalezc, szukalam szukalam a oni czekali (mielismy jechac wszyscy busem z agencji pracy. ze zdenerwowania zaczelam rozrzucac wszytsko co mialam pod reka: gazety, dokumenty, ramki ze zdjeciami az w koncu walnelam w szybe w drzwaich i ja rozwalilam. przy okazji rozcielam sobie reke, a moj chlopak byl tego swiadkiem. mieszkam u niego wiec koszt naprawy nalezy do mnie oczywiscie. czuje sie beznadziejnie zrobilam z siebie idiotke jednoczesnie dajac dowod na to ze nie najlespszy ze mnie model na zone...tak mi zle i glupio z tym...czy ktorej z was przydarzylo sie cos takiego ? jak zareagowali wasi faceci na to?przepraszam za nielad stylistyczno-gramatyczny ale jestem zalamana i wdodatku tuz przed okresem...

Gość nie możeeee być
po tytule myslalam,ze faktycznie zrobilas tam niezla demolke:D ej, przesadasz, isc spac, jutro bedzie lepszy dzien:D

Gość wiesz co może nie
rozpieprzyłam mieszkania ale podarłam swoją ładną bluzkę, z nerwów gdy czegoś własnie szukałam i nie umiałam znaleźć. pozniej żałowałam jak Ty teraz

Gość mbm,b,m,
nie nie przesadam zachowywalam sie jakjakas nawiedzona darlam sie i wrzeszczalam i rece mi sie trzesly..kto by chcial taka kobiete>?? czy ktorejs z was zdarzyla sie taka akcja na oczach faceta?

Ja kiedyś w nerwach niedługo po przeprowadzce do nowego domu podczas kłótni z mężem rzuciłam w niego garem ze spagetti :D:D. Cała ściana była w tym spagetti, a w ramach obrażenia nikt tego nie sprzątał przez dobre kilkanaście godzin :O. kilka dni po wprowadzce trzeba było znowu malować :D

Gość mbm,b,m,
proszek...spaghetti??? o ja...takie jedzonko sie zmarnowalo..:))ale do rzeczy...a z jakiego powodu rzucilas w niego tym garem tzn chodzi mi o to kto bardziej przegial? bo w moim przypadku to ewidentnie ja....ba..my nawet sie nie klocilismy, ja po prostu bylam wsciekla bo nie moglam znalezc dowodu,on tu nawet nie zawinil a jak to bylo z wami,jesli moge wiedziec oczywiscie?

Gość mbm,b,m,
kurcze no:):):))):):) hahhahahaha wyobrazam sobie jego mine, a tak przy okazji my kobiety to jednak nie mamy rowno pod sufitem jesli chodzi o emocje:):)

Ja mam ogóllnie wiele takich zdarzeń. Raz jak znowu kłuciłam się z mężem to wziełam co miałam pod dłonią (był to jakiś wazon) rzuciłam nim w męża i trafiłam w okno na taras :D:D. Szyba się stłukła w środku zimy. Piździło ze dni bo na szybe nową musieliśmy czekać :D:D Taka jestem, jak mnie ktoś wkurzy za przeproszeniem, to rzucam czym popadnie :) A co do spagetti, to kłuciliśmy się o pierdołe --> mąż zwracał mi uwage dlaczego do takiej małe ilości spagetti używam takiego dużego garnka :D:D. Niby nic ale nikt mi się nie będzie do kuchni wpieprzał :D:D :P

Gość mbm,b,m,
hahahha, proszek to ty charakterna jestes, o kurcze. a po zdjeciu nigdy bym tgeonie powiedziala. taka slodka dziewczynka/kobietka:):):) wiesz co ale ulzylo mi w sumie troche. nie jestem taka tragiczna chyba...ale powiedzmi cona to wszytsko twoj malzonek szanowny?

Gość mbm,b,m,
ps proszek a jaki masz terazkolor herkow? jako brunetka rozwalasz!!!! bledami sie nie przejmuj, ja tez pisze jak potluczona....

Gość mbm,b,m,
to spoko...dobrze ze takna to patrzy..z humorem, a on ogolnie jaki jest? moj to taki typ misia kochany czuly slodki ale z zasadami, takie akcje bardzo go wkurzaja. nie cieply kluch ale teznie macho, takazdrowa mieszankamysle. ja z kolei jestem ogolnie bardzo ciepla wyrozumiala ale potrafie dac w kosc

Gość mbm,b,m,
wiesz, rudfy moglby ci pasowac-taki ciemny...bo wszystko sprowadza sie do tego ze w blondzie nie jestes wiarygodna. w sensie blond dodaje ci slodyczy ale twarzjest bardziej zadziorna jednak ,wiec w ciemnym kolorze nabierasz rownowagi:)

Gość ja pitole no
w tym ciemnym masz wieksze paple, jakoś w blondzie szczuplejsza twarz. no chyba, ze schudlas po prostu :classic_cool:

Mój jest bardzo opiekuńczy i wszystkimi by się tylko opiekował chuchał i dmuchał (nie mylić z ciepłe kluchy!) A nagorsze jest to że jest strasznie szalony :O. Ostatnio była prawie 23:00 a on zostawił dzieci same w domu (jak spały) i wepchnoł wręcz do samochodu i powiedział że zabierze w fajne miejsce. Ja ciekawa mówie ciekawe o co mu chodzi, a ten zabrał mnie do kina na Naznaczonego (seans nocny). Myślałam ze umre ze strachu o te dzieci bo przecież same w środku nocy i z filmu i tak nic nie pamiętam :O. Też próbowałam w niego czymś wtedy rzucić ale on się cały czas ze mne śmiał i tyle z tego wyszło :O. Na szczęscie wszystko się dobrze skończyło :)

Gość mbm,b,m,
lol!! dzieci same w domuto faktycznie szalony:) jesli chodzi o dmuchanie i chuchanie to moj tez taki jest. i dusza towarzystwa, ale jakos nie bylo mu do siechu jakrozwalilam szybe...moze mu czegos brakuje:))) dzieki za rozmowe proszku:) i dzieci masz..a wygladasz jak nastolatka,wow. ide spac. dobranoci do nastepnego! ps fajna z ciebie kobitka,jedna z najfajnieszych na kafe, czytalam iebie nie raz, buzka

Gość Evvvvvvvvvvvvvvvka
Proszek do prania farbuj szybko włosy na ciemno bo blond cie oszpeca;(

Dzięki, pogadamy jeszcze kiedyś, a mam co opowiadać :D Ej, co ty chcesz od moich włosów :( Ja się za taką piękną w nich uważam a wy tu :( :D

to teraz się nie dziwie dlaczego w dniu wesela dostaje się pięć kompletów garnków i mnóstwo talerzy :-P ale podobno zawsze się przyda:D