aimee139 0 Napisano Lipiec 30, 2011 sytuacja wygląda tak: od prawie roku biorę regularnie yasminelle i w czwartek (przedostatni dzień brania) zapomniałam wziąć tabletkę. w piątek rano współżyłam z moim chłopakiem a dopiero wieczorem zauważyłam że jej nie wzięłam :/ zaczęłam 7 dniową przerwę wliczając czwartek jako pierwszy dzień, tylko nie wiem czy zrobiłam dobrze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aimee139 0 Napisano Lipiec 30, 2011 w ulotce jest że ochrona powinna być zachowana ale i tak trochę się boje i nie wiem co robić, czekać na okres i się nie stresować czy iść do lekarza po 72? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Czekać na krwawienie z odstawienia i się nie stresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aimee139 0 Napisano Lipiec 30, 2011 dzięki za odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Inna PM Napisano Lipiec 30, 2011 Będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aimee139 0 Napisano Lipiec 30, 2011 mam taką nadzieję ale i tak nie wiem czy ochrona jest zachowana, co prawda stosujemy stosunek przerywany ale to raczej z wygoda, ze nic ze mnie nie wypływa a nie metoda antykoncepcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach