Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna27 nastygirl

Czy mam za duże wymagania?, nie wydaje mi się... facet powinien:

Polecane posty

Gość Anna27 nastygirl

Z góry zaznaczę, że śmiać mi się chce kiedy jakaś kobieta mówi, że dla niej takie rzeczy są nie istotne... prawda jest taka, że każda kobieta marzy o dużym silnym zaradnym facecie z charakterem... dla mnie facet jeśli nie posiada takich cech: -wysoki, dobrze zbudowany -zaradny, kombinator -ma swoje mieszkanie, samochod, pieniądze -potrafi dać po mordzie -potrafi załatwić różne rzeczy itp to zwykły leszcz i nawet bym nie spojrzała na takiego.. facet to ma być facet i powinien być taki jak opisałam

Gość hm,mmmmmmmmmm
powinnaś założyć obozowisko pod jakimś węzieniem..... jak jakiś wyjdzie od razu będziesz mogła poderwać przed innymi które mają takie same poglądy :classic_cool:

ta jasne taki się pobawi i następna. No ale żyj marzeniami;) swoją drogą ile ty masz lat? 17-18?

Gość Anna27 nastygirl
BSA... bardziej jak "Cichy" z Młodych Wilków :)

zapomniałaś dopisac że musi miec najnowszy dres adidasa goli głowę i uwielbiac piłkę nożną a w szczególności ustawki po meczu

Gość Anna27 nastygirl
Tak sobie wkręcajcie nieudacznicy :) nie moja wina, że jesteście ciotami bez kasy, wyglądu i co najważniejsze bez charakteru... no ale cóż, poważne , atrakcyjne kobiety nigdy na Was nie spojrzą-w tym ja

"powinnaś założyć obozowisko pod jakimś węzieniem..... jak jakiś wyjdzie od razu będziesz mogła poderwać przed innymi które mają takie same poglądy" Nic dodać nic ująć :) "poważne , atrakcyjne kobiety nigdy na Was nie spojrzą-w tym ja" Soory mała, nie jesteś poważną kobietą :), a czy atrakcyjną - nie widzę zdjęcia więc nie wiem.

omijając prowokację powyżej, zauważyłam, że kobiety lubią kombinatorów :O mnie to zawsze razi, nie cierpię takich cwaniaczków :O

a kto ci powiedział że jesteś atrakcyjna łysy kark wybacz ale zejdź na ziemię kogo sobie wybierzesz to woja sprawa nic mi do tego ale jeśli chodzi o wymagania to za wysokich nie masz

Gość Anna27 nastygirl
Kto mi powiedział, że jestem atrakcyjna? haha nie bądź żałosny.. chyba widze spojrzenia facetów i widze łatwosc w nawiązywaniu kontaktu BEZ ZADNEGO PROBLEMU moge poderwac praktycznie kazdego goscia :O wystarczy mi 5 minut na dyskotece i kazdy chodzi za mną jak piesek...

za wiele się stara jak widac nie trzeba by cię wyrwac ale czy to świadczy o Twojej urodzie czy łatwości

Gość Anna27 nastygirl
To świadczy, że jestem atrakcyjna i moge sobie wybierać.. dlatego nie wybiore jakiegoś leszcza, który jest mały i chudy bez kasy i ciotowaty charakter tylko konkretnego faceta przy którym czuje sie pewnie i bezpiecznie a do tego stać nas na rózne wygody nie ma nic bardziej załosnego jak odmawianie sobie przyjemnosci ze wzgledu na brak funduszy :O

spoko całkowicie Cię rozumiem fajnie jest życ wygodnie ale nie miej złudzeń jak już sobie znajdziesz tego karka to szybko zajdź w ciążę nim się tobą znudzi i znajdzie inną tipisiarę która zapragnie karka

Gość chlipeko
A po tej mordzie to ma lać ciebie za "bo zupa była za słona"?? nie no super:D

5 minut na dyskotece???- aaa to tam się poznaje takich super gości :D to że facet spojrzy na ciebie nie musi oznaczać ...że jesteś atrakcyjna - mężczyżni różne myśli mają ;-)

Gość Anna27 nastygirl
widze, ze trafiłam w wasze kompleksy :)

nasze kompleksy a to dobre ja nie wypisuje jak szybko potrafię poderwac dziewczynę i że jestem super przystojny nie szukam podziwu u innych a wiesz czemu zastanów się

Gość Anna27 nastygirl
tak

hmmm ale psychiką chyba jeszcze nie dojrzałaś do swojego wieku ;-) oczywiście życzę powodzenia w znalezieniu swojego ideału :)

moj maz: -zaradny-lekarz zarabia na nasza dwuosobowa rodzine -niski bo tylko 172 cm wzrostu (ja 170 cm) -brunet czarne wlosy czarne oczy itd ma piekna twarz -wyrozumialy kochany dobry slodki najlepszy na swiecie -jak sie wkurzy na kogos w slusznej sprawie lub w mojej obronie wpieprzylby natychmiast :) -nie ma kolegow bo caly wolny czas spedzamy tylko we dwojke(ja tez nie mam kolezanek) -jak jest w pracy ciagle dzwoni i pisze do mnie smsy -nigdy sie na mnie nie zlosci ciagle mnie przytula dba pyta czy cos chce czy mi nie zimno czy nie chce kawy herbaty ciastka spac itd :D jak przytylam to mnie calowal i mowil ze kocha moj tluszczyk traktuje mnie zawsze tak samo i jak wygladam jak zmora to i tak mowi ze dla niego jestem najpiekniejsza na swiecie -zawsze stawia nasz zwiazek na pierwszym miejscu -zaakceptowal ze nie chce miec dzieci dlugooooooooooo bym mogla pisac, takiego faceta pokochalam, a ty autorko jesli uwazasz ze kocha sie za to ze facet spelnia twoje oczekiwania to jestes pusta idiotka pozdro

Gość pokraka.
turk kizi :D jestes zalosna :D siedzisz cale dnie w domu z dupa i nic nie robisz i tylko ciagniesz hajs od meza... do tego jeszcze nie chcesz mu dac dzieci ? hahhaha kurwa, wyjebal bym cie na zbity pysk od rauz

Gość pokraka.
a co ma piernik do wiatraka hahaha ??? kurwa nic nie robisz, siedzisz na dupie-- ciagniesz kase od meza tylko a jeszze nie chcesz dac mu dziec.. no porazka, takie jak ty to bym spalił

co ma piernik do wiatraka? twoje slownictwo swiadczy o tym kim jestes , patologia, ciekawe czy masz tak z zazdrosci czy cie np rodzice bili w dziecinstwie, ciekawe, no coz brak slow, bez odpowiedzi