Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlewminadom

Byłem w piątek na randce w parku...i co? LIPA!

Polecane posty

Gość zlewminadom

było miło, przyjemnie, zabawanie, była chemia, widać było, że dobrze sie dogadujemy, mamy podobne poglady na swiat...że spodobałem jej się... po randce napisałem do niej smsa...i do tej pory się nie odzywa :( dlaczego tak jest? co zrobiłem nie tak, że nie odpisuje?

Gość hahahahahahah
moze smierdziales...

Gość lady-lady
Może nie ma czasu??!?!

Gość zlewminadom
nie ma czasu? nie ma czasu odpisac na smsa? a może nie wie co napisac?

chyba jednak cię nie chce skoro nie pisze albo naczytała się poradników dla kobiet żeby przetrzymać faceta bo wtedy mu bardziej zależy :P

Gość zlewminadom
ale w piątek po spotkaniu do niej napisałem a NIE dzisiaj!

Gość lady-lady
to możliwe ze jednak się jej nie spodobałeś i nie chciała ci sprawiać przykrości dlatego było miło. Różnie bywa.

Gość zlewminadom
a jakby zapytala (pytam hipotetycznie) JAKBY ZAPYTAŁA MNIE: BĘDZIEMY W KONTAKCIE? to co to by oznaczało?

jeżeli napisałeś do niej 1 smsa z treścią było miło :) to może jednak czeka az się odezwiesz znowu, ale raczej jej się nie podobało :P

Gość little bit
abyś odezwał się do niej :-)

Gość sassssssssssssssssss
zależy co napisałeś! jeśliw stylu "było miło, pozdrawiam" to może nie wiedziała co odpisać? Napisz do niej dziś,coś w stylu "może powtórzymy nas spacer? a może masz ochotę na kino, a potem kawa?" wtedy powinna odpisać, że nie ma czasu, albo, że chętnie a może nie dostała SMSa! wiesz mi, że ja mam 2tel. i zdażało się w ciągu kilku lat, że jakiś SMS nie dotarł do mnie! A to nie były na tyle ważne sprawy itd, aby ktoś musiał mi wmawiać, ale tak było!

Gość Mała Myszka....
Ja tam myślę, że leczy nogi po tym parku.Nie miałeś innego pomysłu, tylko ten park???????? To lipa....park, też mi coś. :D

Gość zlewminadom
piszcie! jestem ciekaw waszej opini CO BY BYŁO GDYBY ZAPYTAŁA MNIE: Będziemy w kontakcie? (pytam hipotetycznie0

będizemy w kontakcie = odezwij sie kiedys to gdzies pójdziemy, powiedziane w sposób niezobowiązujący

Gość zlewminadom
ale JAKBY ZAPYTAŁA a NIE STWIERDZIŁA! jakby zapytała MNIE W TAKI SPOSÓB: "Będziemy w kontakcie?"

Gość zlewminadom
czyli można powiedzieć, że jakby tak zapytała to znaczy ŻE BYM JEJ SIĘ SPODOBAŁ?

Gość zlewminadom
i jakby tak zapyta to by znaczyło że chce dalszej znajomości?

Gość też byłam ostatnio w parku i
wiecie co? i KLON!

Gość zlewminadom
nie napisałem o spotkaniu nic, bo powiedzilismy sobie na pozegnanie ze było miło... ale ja PYTAm co by było gdyby tak zapytał mnie? ktoś wie?

przestan sciemniac ... sam to do niej napisales, a teraz sie pytasz jak ona to mogla odebrac. prawda?

Gość zlewminadom
nie nie napisałem tak...nie piszesz takich rzeczy powiedz mi co by było gdyby tak mnie zapytała? o czym by to świadczyło?

Gość a jak płaci to
'będziemy w kontakcie?'- to nic nie znaczy:D co innego gdyby zapytała 'kiedy się znowu zobaczymy?'

Gość a jak płaci to
a poza tym- na spacer do parku to se można isc, jak sie już troche kogoś zna pewno nie chciałes kasy wydawać :P a ona stwierdziła, że jesteś tępym leszczem i ze nie ma zamiaru do końca życia spacerowac z Tobą po parku ;)

Gość why_so_serious
Według mnie to o niczym nie świadczy i sam się niepotrzebnie nakręcasz. "Będziemy w kontakcie" to takie grzecznościowe zapytanie według mnie i nic więcej. Zresztą my nie jesteśmy nią, więc nawet jeśli dla kogoś z forum to pytanie oznacza dozgonną miłość, to nie znaczy, że ona tez tak uważa.

Gość zlewminadom
ludzie czytajcie ze zrozumieniem! JAKBY ZAPYTAŁA!!!!! A NIE STWIERDZIŁA!!! JAKBY ZADAŁA PYTANIE: " BĘDZIEMY W KONTAKCIE"? o czym to może świadczyć jakby tak zapytała?

Gość 345345
najlepsze są randki w kilku miejscach ja np zaprosiłem swoją lubą do pub'u z bilardem potem wyszliśmy sie przewietrzyć na spacerek tak pol h ,a potem jeszcze wskoczyliśmy do klubu. SMS'y to tez jakaś sztuka pisania niektóre są tak chujowe że nawet jak by laska chciała to nie wiadomo jak odpisać...tak na pierwsze spotkania to najlepiej coś w stylu " Dziękuję za miły wieczór.Dobranoc" ...a następne randki to konkretnie ...a nie w stylu ..a możę tu a może tam ? ..a co byś chciala ? bo laska się wam zawiesi..i nic nie odpowie.