Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga8797

gdzie z czekiem z Anglii

Polecane posty

Gość Aga8797

mam czek z Anglii, ze zwrotem podatku, jestem już w Polsce, gdzie go mogę zrealizowac?

>>>mam czek z Anglii, ze zwrotem podatku, jestem już w Polsce, gdzie go mogę zrealizowac?>>> Witam, Takie czeki może Pani zrealizować np. w wyspecjalizowanych w tych czynnościach instytucjach, jak euro-czek.pl. Gdzie w szybkim czasie i za niewielką stałą opłatą realizuje Pani bezproblemowo swój czek Pozdrawiam,

Gość Aga8797
co znaczy niewielka oplata i krótki czas? i jakie dokumenty będą mi potrzebne

Gość zolza..........
do kibelka!

Witam, euro-czek.pl realizuje czeki skarbowe w terminie 5 dni od złożenia czeku do inkasa. Opłata za realizację czeku to jedyne 39 zł, niezależnie od wartości czeku. Po wypełnieniu specjalnego formularza nasz konsultant skontaktuje się z Państwem w celu weryfikacji danych adresowych, na nie zostanie następnie wysłana umowa, którą należy wypełnić i odesłać w 2 kopiach, razem z formularzem zgłoszeniowym oraz czekiem. Po otrzymaniu Państwa czeku euro-czek.pl przystąpi do jego realizacji. Pozdrawiam,

Gość Aga8797
a ile trwa złozenie czeku do inkasa?

Gość ewsdcx
czyli w rezultacie procedura trwa do 10 dni i w tym czasie pieniadze bede mial na koncie?

Gość yattamannn
czy czeki z innych krajów tez mozna zrealizowac w tej firmie?

Gość iris777
>>>>konsultant_euro-czek.pl >>>mam czek z Anglii, ze zwrotem podatku, jestem już w Polsce, gdzie go mogę zrealizowac?>>> Witam, Takie czeki może Pani zrealizować np. w wyspecjalizowanych w tych czynnościach instytucjach, jak euro-czek.pl. Gdzie w szybkim Takie czeki może Pani zrealizować np. w wyspecjalizowanych w tych czynnościach instytucjach, jak euro-czek.pl. Gdzie w szybkim czasie i za niewielką stałą opłatą realizuje Pani bezproblemowo swój czek Pozdrawiam, >>>> jak wygląda kwestia waluty w jakiej wypłacana jest kwota z czeku? jaka to bedzie waluta?

>>>jak wygląda kwestia waluty w jakiej wypłacana jest kwota z czeku? jaka to bedzie waluta?>>> Witam Czeki realizowane są w PLN po kursie dla klientów indywidualnych w banku Polbank z dnia uznania czeku przez bank. Pozdrawiam,