Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glupia nastolatka

Co mam zrobić, mi jeszcze zalezy.

Polecane posty

Gość Glupia nastolatka

Chodziłam z chłopakiem, który zazwyczaj nie miał dla mnie czasu, rzadko się spotykaliśmy, a jak już to tylko dlatego, że ja nakręcałam spotkanie, ale jak już się spotkaliśmy to było miło. Raz doszło do tego, że dotykaliśmy się tu i tam. Ja potem pojechałam do siostry i nie widzieliśmy się 2 tygodnie, a jak byłam u niej i do niego pisałam to nie odpisywał, bo nie miał nic na koncie, ale czemu nie odbierał? (mówił że był pijany) gdy wróciłam do domu napisałam do niego, żeby przyszedł w nasze miejsce o 19.00 , ale mój brat powiedział mi, że jest z nim umówiony, ale jak chce to mogę z nim jechać, no to pojechałam. Gdy przyjechaliśmy mój chłopak powiedział, że chyba musimy pogadać. W tej rozmowie dążył do tego, żebyśmy się rozstali, jego argumenty: moja mama się wtrąca, a mój brat to jego kumpel, w towarzystwie w ogole nie rozmawiam z jego kolegami, jestem zadziecinna, a czasami za poważna, no i że ostatnio trochę za dalego się posuneliśmy i później jeszcze, że spróbował innego życia (imprezy). A później jak pisaliśmy to napisał mi, że jak się napije to odwala różne rzeczy, a potem tego żałuje i nie chce mnie oszukiwać. Jemu już na mnie nie zależy, woli imprezować, niż ze mną spędzić ten czas. Chodzi o to, że ja troche zabardzo mu się narzucałam, ciągle do niego pisałam, ja nie mogę się nim od tak rozstać, czy jest jakaś szansa, żeby go do siebie jeszcze przekonać?

Gość Glupia nastolatka
Jeszcze sie nie rozstalismy.

Gość dziewczyno droga
odejdź z honorem

W jakim jesteście wieku >? Szanse są ale za parę lat dopiero jak znudzi mu sie imprezowanie i dojrzeje. Dziwie sie ze znosiłaś jego zachowanie.

Gość katararzynka123
źle to rozegrałaś... jak on już Tobie mówił o rozstaniu, to powinnaś powiedziec z usmiechem na twarzy. " OK :D , to czesc, miło było " i sobie pójsc. On wtedy zastanawiałby się dlaczego tak zrobiłas?! Przecież ja się jej tak podobam?! jak to możliwe?! . Po jakimś czasie pewnie napisałby co u Ciebie slychac itp.(ale to zalezy od tego ile ze soba byliscie)

Gość katararzynka123
:D:D:D:D

Gość Glupia nastolatka
jestesmy ze soba ponad miesiac, to co ja mam zrobic, zeby to jeszcze jakos wygladalo. Jak sie z nim spotkam zeby to zakonczyc, to ja wiem, ze tego nie zakoncze, bo bedzie mi zabardzo szkoda.

Gość Glupia nastolatka
To co ja mam zrobic, zeby jeszcze bardziej sie nie kompromitowac?

Gość katararzynka123
musisz wziac sie w garsc. i tak z tego juz nic nie bedzie.. to jest pewne, wiec odejdz z honorem. bądz zawsze usmeichnieta przy nim, zeby myslal, ze Ci nie zalezy.. może go cos ruszy...

Gość Glupia nastolatka
Tylko teraz gdy sie rozstaniemy, to nie bedziemy sie widywac, nawet przypadkiem. A wiec jak mam to zakonczyc?

Gość katararzynka123
a on tego nie zakonczyl przypadkiem? po prostu sie do niego nie odzywaj.. i tyle

Gość Głupia nastolatka
Chodzi też o to, że ja poświęciłam swój miesiąc wakacji czyli lipiec, nigdzie nie wyjeżdżałam, tylko czekałam jak głupia, aż on skończy pracę i spotka się ze mną. A on mi powiedział, że jak będzie miał wolny sierpień to będziemy się częściej spotykać. A gdy okazało się, że ma wolny sierpień, to ma na mnie wyje***e. Ja muszę mu zepsuć trochę te wakacje.

Gość Głupia nastolatka
Jak myślicie, mogę to jeszcze naprawić?

Gość Głupia nastolatka
Wiem, że jak do niego napiszę, że to już koniec, to on nawet się tym zbytnio nie przejmie i mi nie odpisze.