Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theres no fate

Nigdy nie miałem i nie będę miał dziewczyny bo jestem niezaradny.

Polecane posty

Gość theres no fate

Tutaj nie chodzi o to że jestem nieśmiały , zamknięty w sobie , szczupły , nietowarzyski itd. Te cechy nie dyskwalifikują aż tak bardzo. Najważniejszą cechą która mnie dyskwalifikuje w oczach kobiet to moja niezaradność. Nie mam nic i jestem nikim. Nie mam o to do nikogo żalu tylko sam do siebie. Część forumowych facetów swoje niepowodzenia zrzuca na wygląd , charakter , brak życia towarzyskiego itd. Ja myślę , że oni podobnie jak ja są takimi niezaradnymi nieudacznikami życiowymi i to jest powodem ich samotności. Inne cechy nie mają tutaj znaczenia. Gdyby byli dobrze ustawieni finansowo to każdy z nich (ja również) już dawno miałby dziewczynę. Nie lubię siebie, bo wiem że jestem beznadziejny w każdej dziedzinie. Mam 30 lat i myślę, że najlepiej jakbym nigdy się nie urodził.

Gość rkjfe
nie mysl tak pesymistycznie powinienes pojsc na dyskoteke masz jakiegos kolege? albo jak bedzie cieplo nad jezioro pojechac

Gość dr jump
ja bym skoczył :classic_cool:

Gość Exact90
Mistrzu zakladasz juz ktoregos posta z kolei. Widze, ze masz ze soba powazny problem, a dokladni ze swoja slaba psychika. To wszystko co jest objawem jakiejs fobii musi miec jakas konkretna przyczyne. Nic sie z nikad samo nie wzielo. Nie wierze, ze od urodzenia miales fobie bo takie rzeczy nie istnieja.

Gość Boziaaaa
i po co ten kolejny temat ? to nie fobia spoleczna a jakas inna psychiatryczna przypadłosc.

Gość ptasiek nastroszony
to kurwa dobrze wiecej dla nas.

Gość Exact90
A jak uwazasz, ze jestes niezaradny i wstydzisz sie kobiet to sproboj poznam dziewczyne przez internet, jest masa roznych zrodel. Szczerze mowiac ja poznalem kobiete swoich marzen w tamtym roku i jestem z nia do dzis, swiata poza soba nie widzimy. Moze i Tobie sie uda :)

chlopie wez sie w garsc najgorszeze wszystkiego jest wlansie takie uzalanie sie nad soba

Gość kup sobie feromony
:classic_cool:

Gość Exact90
Dokladnie luska, siedzenie w 4 scianach i uzalanie sie nad soba "jak to mi jest zle" nie ma najmniejszego sensu... Jest to w pewnym sensie depresja, a taka przypadlosc nie leczona nasila sie z dnia na dzien. Mozg czlowieka jest tak skonstruowany, ze wkrecajac sobie cos codziennie, placze sie w tym samym, az w koncu zaczynasz w to wszystko wierzyc, a pozniej z takiego gowna wyjsc jest naprawde trudno.

Autorze czekasz az potwiedzimy ze nie bedziesz mial dziewczyny? Ok zawsze bedziesz sam, jestes nieudacznikiem, lepiej?

Gość pixdziernikowy sukces
kup se koze

Gość kup sobie feromony
Koza zjadłaby mu łóżko :classic_cool:

Gość gość
Nawet na kozę cię nie stać nieudaczniku :D