Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednababazemnie

mąż podniósł na mnie rękę, wyrzucilam go z domu

Polecane posty

Gość wrednababazemnie

jestem w ciąży, nie udeżył mnie, ale powiedział...zaraz Ci przypierdooole, co mam z tym idiota zrobić???szarpna mnie i na tym sie skonczylo, nigdy taki nie był pomocy:(

Gość ptasiek nastroszony
eee no jezeli to pierwszy raz to warto sie zastanowic co moglo byc tego przrczyna i posrtanow sobie , ze jezeli jeszcze raz to won. ale teraz jeszczea dziecka i Twojego w tym stanie jakos sprobuj sie pogodzic

Gość lok,nbjkl:
faceci tak sie zachowuja wogole zycie w zwiazku to jakas masakra , moja wlasnie tez wyszedl trzaskajac drzwaimia to jedyny wspolny dzien , reszte spedzamy w pracy

Gość wrednababazemnie
dom mojej Mamy, my mamy swoje pietro

Gość lmmlkllmll
moze go wyzywalas, w ciazy roznie to bywa , a czemu sie ktos pyta czyj to dom? Bo moj maz wlasnei jest przewrazliwiony jak mu wyrzygam bo mieszkanie mam po rodzicach a on nic nie dostal

Gość wrednababazemnie
żeby mnie jeszcze wkuurwic to powiedzial,ze jedzie do kochanki, tym bardziej kazalam mu spier.... choc wiem,ze nikogo nie ma...pojechal do swojego ojca...pozalic sie...dupek

Gość saaaaswqwwwww
wrednababazemnie a jaka bya przyczyna tej sytuacji ?

Gość wrednababazemnie
lok...a u was o co??? my tez nie mamy czasu dla siebie, bo on ciagle pracuje poza miastem zamieszkania....ale tak mnie wkurzyl, wyje caly czas!!!!!!! on jak zawsze mysli, ze to moja wina...

Gość Skruszony mąż.
Kochanie przpraszam wybacz mi proszę :*

Gość lok,nbjkl:
no moj poszedl i nie odbiera telfonu i sie martwie ze cos sobie zrobi a z drugiej strony skoro tak sie zachowuje to krzyz na droge, ale kurde jakby sobie cos zrobil to co z dziecmi ? No jak tak mozna , na szczescie zabralam mu kluczyki od auta bo mial wypite piwo

Gość wrednababazemnie
ojjj, powod byl jakis beznadziejny, zaczęło sie od jakiejś pierdoły...i poszło dalej, wypominanie, wyklinanie, az po szarpanie!!! jak wychodzil to powiedzial,ze wiecej tu nie wroci...wiem,ze tak moze byc, ale nie będę go błagać o to!!!!!oooo nieeeeeeee

Gość lok,nbjkl:
wrednababazemnie- no u nas poszlo wlasnie o to ze ze on tyle dla mnie robi a ja nic nei docenaim, i ze niby anrzekam a mnei wnerwia ze on mnie nie przytuli tylko ciagle do laptopa siada i powiedzialma ze ma wypierdalac z mojego domu a to go wnerwilo najbardziej bo to moj a ty nei placz bo przyjdzie tak jak i moj i sie nie beda napewno odzywac kilka dni , chyba ze twoj tak bo moj na bank nie

Gość OneTwo
Dlaczego wybrałaś takiego faceta na męża ?

Gość lok,nbjkl:
jasne wredne baby , kurde faceci to takie dupy ze szkoda gadac. By usiadl powiedzial co mu sie nei podoba to tylko w zlosci potrafi powiedziec a tak pol zycia udaje kochajacego

Gość wrednababazemnie
lok...nic sobie nie zrobi, dobrze,ze zabralas kluczyki, pewnie poszedl do jakiegos kolegi napic sie. ja jestem załmana, dziecko w drodze, a mąż urządza takie sceny....:(:(

Gość lknbvhj
a co to za pytanie ? Dlaczego takiego faceta ? Jak sie ludzie poznaja to wyglada wszystko inaczej , pozniej zycie sie roznie uklada i to rozczarowanie drugim czlowiekiem jest najgorsze

Gość wrednababazemnie
moj nie projechal spac do ojca, a zadzwonbic tez na bank nie zadzwoni!!!!!!!!

Gość wrednababazemnie
mialo być: moj pojechal do ojca spac!!

Gość lok,nbjkl:
ja mysle ze nie poszedl do kolegi n bo on pracuje poza miastem a tutaj sie specjalnie nie kumpluje z nikim, taki typ samotnika i to mu pasuje, n=bardziej sie boje ze kupil sobie papierosy bo rok temu rzucil a jest na tyle glupi ze zapalic moze w nerwach, kurde tyle czasu nie palil i jeszcze zwali wine na mnie zarabia grosze i kurde znowu bedzie cudowne zycie, ja mam dwojke dzieci i powiem ci ze wnerwia mnei taka dziecinada , z jednej strony naprawde bym chciala zeby nie wrocil, po co mi takie cos wrednababazemnie- to ze dzicko w drodze to ich akurat nie hamuje, tez tak mialam , zawsze ejst moja wina, wychodzi an to ze gdyby nie ja to on by byl oaza spokoju,a dobrze wiemy ze tak nie ejst

Gość lok,nbjkl:
wrednababazemnie- jestes pewna ze do ojca, To nie dzwon, a kiedy rodzisz?

Gość wrednababazemnie
właśnie...jak sie poznalismy wszystko bylo inaczej...bylo cudownie...ale kto mogl przewidziec, ze tak moze być...:( już bym nie wyszła za niego...napewno!!!!!!

Gość ciocia dobra rada 2
trza go było nie wkurzać. pchasz się na ring to dostałaś w ryj

Gość wrednababazemnie
tak, jestem pewna,ze do ojca pojechal, chcial mnie wkurzyc i powiedzial,ze do kochanki jedzie. on nie ma gdzie jechać. Papierosy też mnie martwia, bo rzucil jakis czas temu, ale wiem,ze w nerwach popala i mysle,ze znow zacznie palic

Gość wrednababazemnie
po 1 nie dostalam w ryj , a po 2 nie potrzebuje akurat twoich rad!!!!

Gość wrednababazemnie
rodze dopiero w styczniu

Gość VorreiChiacchierare
Przede wszystkim nie denerwuj się! Szczególnie w twoim obecnym stanie (btw. Gratulacje!) to niewskazane, o czym dosknale obydwoje wiecie. Uważam, że bardzo dobrze zrobiłaś. Nie możesz pozwolić sobie na to, by takie sytuacje miały miejsce. Nie możesz przystawać na takie zachowanie. Poczekaj aż emocje trochę opadną i porozmawiaj z nim. Co mu wypomniałaś? Nie chce go bronić, ale myślę, że pojechałaś mu po ambicji, zabolało go i stąd ta cała reakcja. Pozdr. :)

Gość lok,nbjkl:
takie glupie gadanie jak tu co neiktorzy , ze trzeba bylo meza nie denerwować to bez sensu, ja po razn enty sie przekonalam ze on wcale taki fajny nie jest, ze jak przyjdzie co do czego to kawal skurwiela

Gość tuwrureu
kolejna, durna locha rozpłodowa bez krzty rozumu... co mu zrobiłaś, że tak zareagował?

Gość lok,nbjkl:
sama jestes durna i rozplodowa, a facet ktory ma dzieci albo jak u wrednej dziecko w drodze to sobie moze wyjsc tak? A my mamy siedzie ci sie martwic?