Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylam wczoraj

bylam wczoraj na imprezie w klubie i jestem zalamana (dlugie mzoe ale czytajcie)

Polecane posty

Gość bylam wczoraj

ciezko kogos poznac, zeby byl w miare ladny i fajny. ok, pomijajac to wszystko, problem jest jeszcze inny- ladnych dziewczyn - jest naprawde sporo. do wyboru do koloru. przystojnych facetow lub "w miare":- trudno znalezc choc kilku, zdarzaja sie, ale bardzo malo. kolejna sprawa- teraz mam najdluzsze wakacje w zyciu- i w sumie od maja zdazylam juz troche poimprezowac ze znajomymi. co z tego ze zapoznalam sie z kilkoma naprawde interesujacym chlopakami, co z tego ze mile spedziismy impreze, pobawilismy, co z tego, ze wymienilismy sie numerami- jak znajomosc wygasala po krotkim czadie kontaktu, koles sie nie odezwal w ogole , albo jeszcze cos inego, za 3 tyg mam wesele u brata, nie mam na nie z kim isc :o i nie bede miala. ale sory, zeby przez tyle imprez nie zawiazac jakiej znajomosci na tyle , aby zaprosic kogos na wesele to cos nie gra (nie chodzi mi o jakas wielka milosc czy zakochanie, ale zwyczajna znajomos, kolezenstwo z miare fajnym z wygladu i z z charakteru chlopakiem). ok, wyzalilam sie. wiem ze zaraz pojawia sie komentarze typu- w takich miejscach nie szuka sie znajomosci, chlopaka. ok, to gdzie mam szukac? jak bede siedziec wdomu to tym bardziej nic nie wydarzy.

Gość taka prawda....
ty inaczej patrzysz na facetów a inaczej na dziewczyny dlatego masz opinie ze wiele fajnych dziewczyn a mało fajnych facetów;) mężczyzna zapewne stwierdziłby że podobaja mu sie nieliczne z nich

Gość bylam wczoraj
ciekawe spostrzezenie, byc moze..