Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamasabiny

Dziewczyny co jeszcze trzeba miec niezbednego idac z dzieckiem na operacje?

Polecane posty

Gość mamasabiny

Juz jutro a ja boje sie ze cos zapomne..Niestety nikt mi tego nie bedzie mogł dowiezc...A nie wiecie czy pod narkoza trzeba byc na czczo ,ile godzin?

Gość a na jak dlugo idziecie
jaki to zabieg? w jakim wieku dziecko? bedziesz z nim caly czas? wiesz jak bedzie znieczulane? Przed narkoza trzeba byc na czczo. Nie wiem w jakim wieku dziecko, ale na ogol w szpitalach jest ze w pierwszej kolejnosci na zabiegi zabieraja najmniejsze dzieci zeby wlasnie nie cierpialy bardzo z glodu.

Gość mamasabiny
ma 2.5 roku .Zabieg zwiazny z nerka i wargami sromowymi.DŁugo trzeba byc na czczo .Znieczulenie ogólne.Bede caly czas z nia.

Gość a na jak dlugo idziecie
mysle ze w dzien przed operacja bedzie mogla zjesc lekka kolacje, ale rano juz raczej nie, ale co szpital to obyczaj. Po zabiegu tez pewnie od razu nie bedzie mogla jesc. Wez na pewno jakis dowod ubezpieczenia, skierowanie, ale to pewnie masz. Ja jak jezdzilam zawsze bralam synkowi jego wlasna posciel, termometr, sztucce, butelke do picia, pieluchy tetrowe, środki czystosci (mydlo, szmpon, szczotka do zebow, wlosow , pasta) reczniki, kapcie, pizamka... Wez jej tez ubranka, najlepiej takie zeby bylo jej wygodnie i skarpetki. Pamietaj o sobie. Tez wez wygodne ciuchy, jakas poduche bo moze bedzie okazja zmruzyc chociaz na chwile oko, kapcie, przybory toaletowe, jakies sztucce Nie wiem czy w szpitalu beda karmic ''osoby towarzyszace'' wiec cos sobie zoraganizuj. Czesto jest jakis catering, albo bufet. Zrob rozeznanie zebys glodna nie siedziala.