Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacicaaa..r

czy ta dziewczyna ma jakąs traumę?Za kazdym razemm jak podchodz do szefefa

Polecane posty

Gość kacicaaa..r

to zapine bluzke pod samą szyje...Juz nie tylko ja to zauwazylam ale wszyscy....Mamy 3 szefów i przy kazdym tak samo sie zachowuje.Tylko na moment idzie sie cos zapytac i zaraz sie zapine..Wszyscy si esmieja z tego?Ciekawi mnei czemu tak dziwnie sie zachowuje.Ja rozumiem gdyby miala duzy biust i olbrzymi dekolt ale nie ma...:O

a wy nie macie czym zajmować się w pracy, jak tylko obserwowaniem koleżanki? durne babska :o jak będzie chciała, to będzie sobie jeszcze szalik zakładać. i kapelusz kurwa. a was to nie powinno interesować, bo jesteście w pracy, a nie na plotach.

Gość kacicaaa..r
nie obserwuje ani nie plotkuje ale to sie rzuca woczy:O

Gość kacicaaa..r
Lubie sobie poplotkować, sami wiecie, nie mam za dużo w głowie to wszystko mnie dziwi, wszystko normalnie mnie dziwi, lubię się wszystkiemu dziwić a jak czegoś nie rozumiem to się śmieję. Mam takie same koleżanki i się razem dziwujemy i śmiejemy, jest tak coolowo

Gość kacicaaa..r
ikm

Gość kacicaaa..r
wybaczcie za ten post wyżej ale mnie zatkało, czasem nie myślę, nie potrafię nawet słowa wymówić- taka jestem zadziwiona nieraz że szok Ale jestem kobietą hehe, kobieta powinna być głupiutka wtedy ma dobry seks hihi Ciao