Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ede3d

odbieracie jak numer prywatny dzwoin?

Polecane posty

Gość ede3d

bo do mnie jakiś wydzwania już dwa dni, ale nie odbiorę, niech sobie zadzwoni z normalnego numeru jak mu zależy

No a w czym problem jest odebrac taki telefon ? Jak rozmowa Ci sie nie spodoba masz chyba jezyk od tego, zeby zmieszac ta osobe z blotem ? Proste :D

a co to znaczy numer prywatny? odbierasz tylko telefony z instytucji państwowych?

Gość nie odbieram z zasady
takich telefonow skoro ktos ma cos do ukrycia jak np swoj numer tel. Po co ukrywa?? Jak chce zadzwonic to uczciwie z identyfikacja tak jak ja dzwonie wszedzie. Ale do mnie nie dzwonia juz takie od kad przestalem odbierac na komorce i stacjonarnym takze bo i tam mam wyswietlane numery dzwoniace. Takie cos jest nieuczciwe a zazwyczaj jak jest rak identyfikacji to jest pewne ze dzwonia z pierdolami i jakimis reklamami.

Gość Droga Ewo, widze, ze jestes
malo inteligentna osoba, wiec sie poswiece i Cie oswiece :) niektorzy operatorzy, wyobraz sobie, pozwalaja za pomoca funkcji telefonu tymczasowo zastrzec / nie wyswietlac ID. Wtedy wyswietla sie "polaczenie prywatne". Albo "numer prywatny". Nie ma to nic wspolnego z instutucjami, zlosliwy, ironiczny, niedouczony imbecylku

Ewa -> prywatny = zastrzeżony ja mam na telefonie zainstalowany programik który natychmiast odrzuca połączenie jeśli ktoś dzwoni z zastrzeżonego ;)

Gość ede3d
dokładnie, a domowego telefonu najchętniej bym się pozbyła, bo co odbiorę to tylko debilne ankiety

Gość nie, nigdy nie odbieram tych
telefonow

Gość ale rozne insttucje
maja telefony zastrzezone, npubezpieczalnie,sady