Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parabumbumbum17

Mam 17 lat, dwójke wspaniałych dzieci do tego

Polecane posty

Gość parabumbumbum17

jestem w ciąży z trzecim dzieciątkiem i gardze wszystkimi parami, które mają ponad 25 lat i nie mają dzieci jebane karierowiczki !

Gość słabe prowo
chuj ci w przełyk

Gość rdgfvdfgvdxcgfcf
lubisz ten sport widze...a ja gardze kurwami bo jak ty sie ruchalas i bachora robilas ja sie bawilam jeszcze lalkami :) wiesz chociaz z kim te bachory ? czy bylo zbyt ciemno ???

Gość to fajnieee
do końca okresu rozrodczego masz szansę pobić rekord w dzietności :)

Gość parabumbumbum17
jesteście stare kurwy same dajecie dupy z byle kim i uważacie sie za lepsze!

Gość ooooooooooohahahahaha
prowo 0/10

Gość wrednamalpa26
JA ROZUMIE MOŻNA WPAŚĆ RAZ ALE TRZY RAZY POD RZĄD TO JUŻ PATOLOGIA, MAM NADZIEJĘ ŻE TO PROWO BO JAK NIE TO WSPÓŁCZUJĘ TWOIM DZIECIOM TAK GŁUPIEJ MATKI

Gość derion
Dzieki takim ludziom jak ty przyrost naturalny jest w dobrej kondycji :)

Gość parabumbumbum17
przez takie jak wy wiele osób będzie miało niskie emerytury albo wcale, potem wasze dzieci będą sie wstydziły takich starych matek po 30stce śmiech na sali.

Gość parabumbumbum17
to nie żadne prowo tylko sama prawda, potem chodzą takie stare pryki na zebrania w szkole dzieciak 10 lat a stary 50 i co takie dziecko zrobi z takim ojcem dziadkiem ? nawet w piłke nie pograją razem.

Gość parabumbumbum17
i co zgasiłam was co bezdzietne 30stki ?

Gość wrednamalpa26
ŻAŁOSNA JESTEŚ

Gość samotna matkapo30stce
a ja wam powie, ze ma troche racji...:(

Gość wrednamalpa26
UWAZASZ ZE 17 JEST LEPSZA MATKA NIZ 25 CZY 30, PRZECIEZ ONA SAMA JEST JESZCZE DZIECKIEM

Gość jesteś jeszcze młoda
Dziewczyko zastanów sie co piszesz i gdzie dobrze.... Masz mózg wielości orzeszka laskowego.... Wyobraź sobie że nie wszystkie kobiety są tak płodne jak Ty i nie wszystkie zaczynają uprawiać seks w weiku 14 lat.... bo pewnie tyle miałas jak zaczęłaś. Więc zatrzymaj swoje nieprzemyślane uwagi dla siebie i zajmij sie dwójką swoich wspaniałych dzieci, albo poczytaj coś o antykoncepcji... I nikogo nie zgasiłaś swoimi wypowiedziami...

Gość parabumbumbum17
umiecie tylk owyzywać ! a powiem wam że śmiesznie to wygląda jak 50 latek pcha wózeczek i wchodzi do sklepu z ciuszkami a sprzedawczyni mu gada "ohoho dziadzio kupił ci ubranko" ? ahahah żałosne stare fraki z was i tyle.

Gość wrednamalpa26
A Z CIEBIE NIEZŁA PUSZCZALSKA, PEWNIE UTRZYMUJESZ SIĘ Z ZASIŁKÓW

Gość nikolaaaaaaaa91
a ja mam prawie 20 lat i dziecko w drodze :) w pełni zaplanowane pozdrawiam cię Matko Polko :)

Gość jesteś jeszcze młoda
fajną jesteś matką skoro tylko umiesz obrażać ludzi. A tak w ogóle co co ci do tego idiotko kto w jakim wieku ma dziecko co??? żałośnie to wygląda jak taka gówniara z brzuchem jak ty prowadzi za rączkę dwójkę dzieci.... pewnie zapewnisz im super start w dorosłe życie.. bo pewnie nie skończyłaś szkoły i nigdy nie znajdziesz pracy.... żal dzieci

Gość no to siup..
autorko tak szczerze to majac 17 lat i w sumie 3 dzieci nic nie oprzezylas i nic cie ciekawego jak narazie do 40 nie spotka.Matka jest sie przez cale zycie, wiec ja dziekuje za takie zycie;-) Teraz moglabys szalec na disco z kolezankami,poznawac nowe osoby zyc jak nastolatka..mloda kobieta..a ty: siedzisz z dzeicmi,pierzesz ,sprzatasz,gotujesz..obslugujesz faceta,,Szkoda mi cie..szczerze to pisze

Gość pewnie cie ojciec
gwałci:O zgłoś się do opieki albo idź prosto na policje

Gość chyba żartujesz, że szkoda
Ci takiej dziewczynki..... która sama nie wie co pisze, już sama nie wiem czy się chwali czy się zali że ma dzieci....

Ciekawe jakie Ty szkoły pokończyłaś i jakie studia, a języki też poznałaś od lewego i prawego buta. Dzieciom swoim dasz piękny start w życie i nie martw się o dzieci szkołę one chodzić do niej nie będą tak jak i Ty nie chodziłaś. Ale też będziesz mogła zostać najmłodszą babką w Polsce. Gratuluję, he, he, he

Gość parabumbumbum17
a skąd wy debilki wiecie czy ja szkołe skończyłam czy nie ? jakbyście chcieli wiedzieć to chodze do szkoły średniej wieczorowej, a w tygodniu opiekuje sie jeszcze dwójką dzieci za co mam 1,5 tys na miesiąc wam tylko dyskoteki i zabawy w głowie jak chce iśc sie pobawic to prosze matke i zostaje z dziećmi.

Gość idź sobie walnij w łeb
ty głupia dziewucho, nikt już nie chce z tobą pisać nie rozumiesz tego.... więc wypad stąd do garów i pieluch