Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powolisiewkurzam

mój chłopak za dużo gra na kompie

Polecane posty

Gość powolisiewkurzam

jak w temacie, ma 22 lata, a gra całymi nocami w jakieś zabijanki typu Ghotic, LoL itd. nawet jak siedzę u niego od 15 do 20 to musi sobie w tym czasie pograć tak z godzinę irytuje mnie to strasznie bo ja wtedy się cholernie nudzę, a nie mam ochoty wpadać do niego kilka razy dziennie na chwile bo mieszkam na drugim końcu miasta... zawsze jak do niego przychodzę to gra, nie zdarzyło się chyba jeszcze żeby np siedział w kuchni i coś jadł...szkoda mu czasu na przygotowanie posiłku,zamawia pizzę raz na 2 dni albo zaleje danie w 5 minut co mogę z tym zrobić? raz mu usunełam gry z kompa i była awantura

Gość powolisiewkurzam
stwierdza, że histeryzuję, a siedzę u niego raptem 5h dziennie. 19 ma dla siebie

Gość onaonaonaonaaa
no to umawiasz się z dzieciakiem, pogratulować a robi coś poza tym?

Gość gość
hej mam na imie MARTA MÓJ partner z którym mieszkam i wychowuje naszego 3 letniego synka chodzi do pracy na godzine 7 do 15 jak wraca jeszcze dobrze sie nie rozbierze a juz włancza kompa ja jestem na wychowawczym a wiec czekam na niego z obiadem który mu podstawiam do biurka jak zje obiad zakłada słuchawki i nawet sie odezwac nieraz do niego stach bo mu stale przeszkadzam kłade małego 2 3 godziny pózniej sama ide spac a on nadal na kompie a w weekendy ja jeszcze sie nie zdąże obudzic a on juz na kompie ta rutyna i nuda mnie dobija a wrecz zabija dziewczyno nie wiaz sie z tym chłopakiem on sie nie zmieni a ja sama zastanawiam sie by zakonczyc ta chora sytuacje i sie rostac z nim i tak nic z niego nie mam