Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolace plecy

czy ktos w ciazy i poporodzie zmagal sie z bolem kregoslupa?

Polecane posty

Gość bolace plecy

:O mnie dopadly bole w ok.36 tc w takim stopniu ze raz musialam byc w szpitalu na podaniu kroplowki przeciwbolowej w dodatku z bolu wymiotywalam po porodzie wcale nie lepiej fakt nie mam boli kazdego dnia ale juz pare razy je mialam , sa straszne wiem musze wybrac sie do lekarza ale czy ktos zmagal sie z takimi bolami ? jakie zalecenia mialyscie i czy bole kregoslupa usataly ? mi bol zaczyna sie dziwnie bo promieniuje na kregoslup od zeber az :O

u kochana poczekaj jak dziecko nabierze masy ,wtedy sie plecki odezwa ho ho!mnie bola plecy i teraz jeszcze nogi -masakra

Gość bolace plecy
tylko ze mnie kregoslup juz wysiadl :O najgorsze jest to promieniowanie od zeber straszne :O

Gość szesc i pol
a moze to nie kregoslup, a zapalenie nerwow miedzyzebrowych? Bol w tym przypadku jest silny, promieniuje wzdluz zeber.

Gość ja tak miałam od 7 msc
W czasie porodu doznałam uszkodzenia kręgosłupa gdyż lekarz zbagatelizował bóle i mnie nie przebadał no i poszło. Dziecko ma 3 lata ja jadę na srodkach przeciwbólowych za rok mam operację. Córkę bylam w stanie nosić 2 msc potem jej masa była już taka duża że po 30 min usypianiu całą noc ryczałam z bólu i nie byłam w stanie się ruszyć ;/ Gdybym wiedziała to bym nie zdecydowała się na ciążę

Gość Alexis Colby
Kochane ja miałam w ciąży i po ciąży też taki ból że masakra.W ciąży na dodatek ból prawego kolana.Kolano przeszło choć nie całkiem ale kręgosłup nadal boli.Przy schylaniu się do przewijania maluchów(mam bliżniaki)potem nie mogę się wyprostować. Zrobiłam różne badania: -krew,mocz dobrze -usg jamy brzusznej i nerek dobrze żadnych zmian -rtg kręgosłupa-znaczna asymetria barków i lewostronne skrzywienie kręgosłupa ale mój lekarz rodzinny stwierdził,że to nic takiego Wiadomo,że podczas ciąży przybędzie parę lub paręnaście kilogramów i ciężko je zgubić. A wszyscy lekarze i znajomi tylko przygadują żeby zlecieć trochę na wadze to i ból minie. Znam takie osoby co są szczupłe i nie rodziły i tez zmagają się z bolącym kręgosłupem. Jeżeli ktoś ma jakieś cenne rady to chętnie posłucham:)