Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tequilla26

Co byście pomyślały o takim facecie?

Polecane posty

Gość tequilla26

Mówi, że ma plany na przyszłość ale chętnie pożyłby sobie na luzie ze 3 lata, po czym zależy mu na związku z Wami i planuje wspólne wyjazdy etc., Czyli jakby docelowo wspólne te plany i założenie rodziny z wami bo o tym mówił czy nie? Pytam bo nie chcę drążyć żeby go nie przestraszyć...

Gość tequilla26
aha! nie dodałam, że on jest czarnoskóry i mieszka w pobliskim ośrodku dla uchodźców

Gość tequilla26
bez podszywów :o

Gość tequilla26
w pierwszym rzędzie chce mnie zabrać do siebie do Kamerunu, ale to chyba daleko jest no nie?

Gość LittleMe
Nie daj się nigdzie wywieźć!!! Pooglądaj sobie programy o dziewczynach tak zbajerowanych przez obcokrajowców, które siedzą teraz w więzieniu za przemyt narkotyków. Tylko bez tekstów "on nie jest taki".

Gość tequilla26
pisałam że to jakiś podszyw :) nigdzie nie zamierzam jechać :p pytałam tylko czy waszym zdaniem on chce czegos poważnego ale boi się otwarcie przyznać i stąd teksty w stylu "fajnie jest niech się dzieje" czy chce się bawić tylko...

Gość tequilla26
np.z doświadczenia.

skojarzyło mi się to z jednym żartem internetowym "za dwa lata zatrudnię się w jednej filmie, za 4 otworzę własną, za 6 będę już bogaty i zacznę podbijać rynek, przez następne 20 lat będę już tylko zbijał kasę...a przez te pierwsze dwa lata będę się obijał" :D