Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

facet bez auta, pracy i prawka to nieudacznik

Polecane posty

Gość dasdvasdvas
baba bez kobiecości, wdzięku i cnoty to szmata.

Gość dasdvasdvas
mam auto, prawko, a pracy nie mam, bo mam kasiastych starych :D uhahaha, a nie widać w sumie tego po mnie, dlatego łatwiej mi rozróżnić, która jest normalna a która jest kurwą.

Gość dasdvasdvas
autorko a ty co masz, że wysnuwasz taki temat?

Dziękujemy że podzieliłaś się z nami swoimi przemyśleniami w tej materii. Życzymy Ci aby na Twej drodze nigdy nie stawały tego typu marności nad marnościami, liczymy że dzięki temu zachowasz uśmiech, optymizm i pogodę ducha każdego dnia.

Gość cosmogirl
i do tego urode tez zachowasz hahaha :D pie***ysz jak posrana/posrany :D kazda baba powinna zarabiac na siebie i byc niezalezna finansowo, a wtedy moze sie spotykac nawet z facetem bez prawka i auta, a nawet pracy :D przeciez w koncu ja znajdzie :D cale zycie bez roboty nie bedzie :D

Gość Rose veneda
Kobieta bez prawka i pracy to też nieudacznik! Z tym że facet w mieście obleci ale w prowincjach fakt jest spalony! Nastały czasy gdzie liczy sie jakim autem podjędzie do panny maluch już poszedł w zapomnienie!

Gość klinkier
"Nastały takie czasy" nie licząc PRL-u, kiedy nie musiał mieć auta, bo i tak nikt nie miał, to kiedy były czasy, ze gołodupcy cieszyli się wzięciem? albo na bialym rumaku, musiał podjechać, albo resorowaną karocą, wiec nie chrzań o tych współczesnych, złych czasach.