Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfjhgykg

PROBLEM Z PRZETŁUSZCAJĄCĄ SIĘ GRZYWKĄ

Polecane posty

Gość cfjhgykg

tylko grzywka mam taki problem.. reszta włosów okay.... włosy myje co 2 lub 3 dzien, a grzywke musze codziennie, bo zaraz jest tłusta przyklapnieta strąki:-O macie podobnie?

grzywka dotyka Twoje czola, na ktore pewnie nakladasz krem, do tego w ciagu dnia pewnie ja poprawiasz palcami - dlatego szybciej sie przetluszcza

Gość gagagagagas
ja też mam taki problem!!! Np wstaje rano robię kucyka włosy są w porządku a ta grzywka jest okropna ! tłuści się mi codziennie i zawszerano musze ją myć!! Tylko tą grzywkę!!! Włosy też myję co 2 3 dni

Gość ostróżka fioletowa
też tak mam i od lat myje codziennie tylko grzywke a cale wlosy co 2 dzien (mam takie do pasa)

Gość Paolla3dx
Też tak mam, no ale moje czoło ma tendencję do świecenia się, jest tłuste, więc to logiczne.

Gość 21111111111
mozna myc czesciej grzywke i prostowac mi zawsze po prostowaniu ladniej wyglada chociaz nie mam az takiego problemu bo wl mi sie rownomiernie brudza;d podobno jest jakis spray kosmetyczny ktory sprawia ze wlosy wygladaja swiezej bez mycia to juz moze na podroz polecam, kolezanka chwalila raz ;d ze dobre jak nie masz jak sie myc codziennie w podrozy ;d hehe

Gość cfjhgykg
up