Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pradise me

Ciągle myślę o nim ( zajęty i o wiele lat starszy)

Polecane posty

Gość pradise me

czyli totalna katastrofa. Najgorsze jest to, że cały czas mam z nim kontakt i nawet on chce się zaprzyjażnić. Nie mam z kim o tym nawet porozmawiać (wstydzę się , że zauroczyłam się takim człowiekiem :( ) Może Wy mi coś poradzicie jak wybrnąć z tej sytuacji bo czuję, że się coraz bardziej zadurzam.

Gość klinkier
zaciskaj poślady i popuszczaj ani o milimetr

Gość sylwusia2607
Nie napisalas zbyt wiele wiec ciezko cokolwiek doradzic ale mysle ze musi Ci przejsc samo bo na zauroczenie nie ma rady. Najlepiej po prostu poznac kogos innego i sprobowac ulozyc sobie zycie.

Gość pradise me
Ja mam 21 lat, a on 47. Mmm jest taki męski i zdecydowany. To zauroczenie może wynikać z faktu, że wychowywałam się bez ojca, który jest kapitanem żeglugi wielkiej i pływa po morzach i oceanach. Ale jaką to ma przyszłość? Dam mu raz, drugi, rodzina mu się rozpadnie, a w końcu i tak już mu niedługo nie będzie stawał i trzeba się będzie rozejrzeć za młodszym. Ehhh życie...

Gość pradise me
Już spotykam się z kimś i życie mam ułożone. Tak nagle wtargnął do mojego życia. Próbuje sobie wmawiać, że to przecież tylko głupie zauroczenie. Powinnam zerwać z nim kontakt, ale z drugiej strony nie chcę , ponieważ jest fajnym człowiekiem z którym się świetnie dogaduje.

Gość pradise me
Wtargnął tak nagle i bez gumki. Mmmm było bosko.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
o koorwa :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość pradise me
Fajnie już się trochę pobawiliście, a ja mam naprawdę ogromny problem.

Gość pradise me
13 03 to ja , a reszta to podszywy

Gość kumulokwasus
rada klinkier jest dobra co prawda zostaje jeszcze oral....

Gość Bo ja nie mam pojecia...
Klinkier dobrze Ci radzi. Zaciśnij pośladki, kolana razem, usta zamknięte i nic się nie wydarzy.

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
najlepszy sposob - calkowite zerwanie kontaktu. Nie ma innej drogi, niestety :) im dalej bedziesz w to brnac, tym bardziej bedziesz zalowac:) takie "milostki" to nic nowego w Twoim wieku:)

przeczytaj sobie temat "Co mam robić- spełnione marzenie i niedosyt" - tam jest odpowiedz na Twoje pytanie, ba - nawet odczytasz tam swoją przyszłość :D :D

Gość bim bom bim bom bim bom
:D dac dupy facetowi, ktory moglby byc twoim starym to jest kurwa to :D

Nie zawracaj sonie głowy bo to nie ma przyszłości. On do Ciebie lgnie bo imponuje mu , że ma branie u młodziutkich dziewczyn. Z resztą , który w tym wieku nie chciałby poużywać na 21latce? Lepiej sobie daruj.

Gość pradise me
Mam 24 lata , więc nastolatką nie jestem. Nie potrafię zerwać kontaktu w szczególności, że on szuka go ze mną, więc tym bardziej jest ciężko

więc jak wytłumaczysz wcześniejszy post zaczynający się w następujący sposób , cytuję: "Ja mam 21 lat, a on 47. "

Gość pradise me
Pisałam, że to podszywy, mój post to 13 03 i od 13 08 to już ja

Gość agśka;)
przed chwilą tu taka jedna pisała co to zakochała się w starszym i zajętym ale to miał być ten jeden, jedyny a efekt był taki że gość dla niej zostawił rodzine i 3 dzieci a ona po niedługim czasie się znudziła. więc daj gościowi spokój nie zawracaj mu w głowie a sama rozejrzyj sie za kims wolnym.

Gość pradise me
ok 45-47 lat. Nie marzę o tym, żeby z nim założyć rodzinę. Tylko ciągle chciałabym z nim przebywać , rozmawiać itd. Może to tylko objawy zwykłej sympatii, a ja wpadam w panikę.

Właśnie tak to się zaczyna. Jesli nie wycofasz się w porę będzie za późno. Zadurzysz się w nim na poważnie i dopiero wtedy będziesz mieć problem.

Ty chciałbys z nim przebywać, rozmawiac, a on chciałby Cię rżnąć :) - typowe. Połączycie siły, pobawicie się chwilę i pójdziecie każdw w swoją stronę - taki będzie scenariusz. Jesli nikomu tym krzywdy nie zrobicie, to nie widze przeciwwskazań, a jesli masz zamiar wchodzić z butami w czyjeś życie typu jego żona, dziecie, to daj sobie spokój, bo nie jest to tego warte

Gość pradise me
Jakoś ciężko mi uwierzyć, żeby miał wobec mnie takie zamiary, jestem niewiele starsza od jego dzieci.Jestem porządnym facetem. Zerwać kontakt- byłoby najlepiej, ale jeśli tak nagle zerwę to otoczenie może zacząć plotkować, a nie chciałabym sobie i jemu jakoś zaszkodzić.

Gość pradise me
Mówię zawsze o nim bardzo ciepło i takie nagłe zerwanie kontaktów mogłoby być dziwne

"Jakoś ciężko mi uwierzyć, żeby miał wobec mnie takie zamiary, jestem niewiele starsza od jego dzieci." No bardzo dziwne jest wg Ciebie , że miałby ochotę poużywać świeże , nowe , młode mięsko? Niby czego on by chciał myślisz, towarzyszki na spacer? Nie żartuj, że nie wiesz o co chodzi. Chyba wolisz sobie wmawiać , że jemu nie chodzi o seks aby nadal mieć o nim dobre zdanie.

"Jakoś ciężko mi uwierzyć, żeby miał wobec mnie takie zamiary, jestem niewiele starsza od jego dzieci.Jestem porządnym facetem." mądry, porządny facet nie dąży do zaprzyjaźnienia się z dziewczyna, która jest w wieku jego dzieci - zasada pierwsza faceta w jego wieku nie kręcą kilkugodzinne rozmowy z laską, która jest o 20 lat od niego młodsza, nie kręci go przyjaźń i zabawa w misia-przytulankę - zapewniam Cię

Gość pradise me
Czy każdy facet musi od razu chcieć seksu ? Możliwe,że wmawiam sobie, ze jest taki idealny i porządny. A jakie mogą być oznaki tego, że jemu chodzi o seks , na co powinnam zwrócić uwagę ?

Gość pradise me
Dzięki za wpisy bo teraz dopiero zaczęłam się zastanawiać, a nie chcę zrobić żadnej głupoty, a już w szczególności być dziewczyną do łóżka.

Gość klinkier
nie ma problemu- pamiętaj o pośladach. :-)