Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysłowa19

czy to dobry pomysł na zarabianie

Polecane posty

Gość pomysłowa19

no otóz wpadłam na pomysł by zarobić na robieniu metek z logo jakiegoś lumpeksu nie sieci lumpeksu tylko jednego i na metce by było logo i miejsce na cene tylko niewiem jak nawiązać współprace z lumpeksem i jak gadać z właścicielem jak by co to już mam jeden na oku

Gość 7474
w sumie... na początek możesz spróbować robić takie metki na zamówienie, zrób kilka przykładowych i wystaw się na allegro :D

Gość na pewno jest bardziej
ale są maszynki ktore drukują to automatycznie :D

Gość fajny pomysł nawet
pomysl fajny, bo jeszcze nigdzie nie widziałam takich ręcznie robionych metek, no tylko lumpeks raczej by ich potrzebował sporo... ale pasowałoby to do takich typu wzorcownia albo te internetowe vintage shopy, fajnie tak, unikatowo ;) ja bym poszukała przez neta np panorame firm (bo tam sie większość firm ogłasza) takich właśnie sklepów i popytała czy byliby zainteresowani czymś takim.

w moim mieście 4 SH takie same robią.. wiec nie wiem czy jest to coś nadzwyczajnego

Gość pomysłowa19
no tak ale ja bym w kompie zaprojektowała i drukowała kilka wzorów i mam lumpeks juz upatrzony tylko z właścicielką pogadać i pełnoletnia nie jestem prosze pomózcie

Gość pomysłowa19
????????????

Gość pomysłowa19
????????????